Natchnęliście mnie. Zmieniłem w zamówieniu kolor i podmieniłem asystenta (PAssist-> LAssist).
Bez problemu.
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
dzentelman
- Samochód: SUPERB 2.0 TSI
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Hah widzę ze nie tylko ja tak mam z dokładaniem.. choć najbardziej mnie kolor meczy bo nie wiem który wybrać a zdjęciach to bardzo różnie wyglada a na żywo jakoś spotkać nie mogę
Hej, zamówiliśmy 2.0 Tsi 4x4, l and k, w lutym 2022, czyli już 15 miesięcy. Auta ni widu ni słychu
bardzo frustrujące.
Są osoby które czekały tyle na zamówienie, najlepiej skontaktować się z handlowcem, żeby przedstawił sytuację. Ja czekałem 12 miesięcy i jak zaczynałem szukać samochodu to ni z tąd ni z owąd zadzwonił handlowiec, że za 2 tygodnie produkcja.
Czy zamawiał ktoś 2.0 tdi 150 4x4?
-
dzentelman
- Samochód: SUPERB 2.0 TSI
ale masakra! - najgorsze ze człowiek nic nie może z tym zrobić - ciekawe czy można zamówić w różnych salonach to samo auto - 2, 3 auta - i brać to które będzie najszybciej
Ale wiesz, że kiedyś o tym myślałem. Zamówić w 3-4 salonach to samo auto - zaliczka to 4x2k. Auto i tak dostaniemy raczej pod koniec roku. Więc gdy będzie się zbliżał termin, to odmówić wszędzie. Następnie wysyłam żonę (mamy inne nazwiska) pod koniec grudnia, lub nawet początkiem stycznia. Auto już niby "roczne" więc można by wyrwać dodatkowy upust.dzentelman pisze: ↑02 maja 2023, 7:49ale masakra! - najgorsze ze człowiek nic nie może z tym zrobić - ciekawe czy można zamówić w różnych salonach to samo auto - 2, 3 auta - i brać to które będzie najszybciejbo zaliczka jest zwrotna - wiadomo zamrażamy tam te 10-15k ale może wtedy jakaś opcja ze auto będzie szybciej?
Ciekawe czy ktoś próbował tak obejść system
Cześć! Mam do odstąpienia zamówienie na Kodiaqa 2.0 TSI 4x4 L&K, z większością dodatków bez haka i panoramy, czarny felgi Merope 20 cali, Potwierdzony termin produkcji 19 tydzień 2023 (8-14 maj). Wyprodukuje się po 1,5 roku... Ja przez ten czas oczekiwania kupiłem już swojego u innego dealera i jeżdzę już od dawna
Jak coś piszcie na PW, podeślę konfigurację.