Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Nie ma w konfiguratorze. Może musisz wyczyścić ciasteczka albo coś, w konfiguratorze na stronie Skody są nowe ceny i nie ma Matrixów.
Faktycznie ale zwróć uwagę że w wersji Style w konfiguratorze są Full LED Matrix a w L&K pisze że reflektoryu na złe warunki ... Może to coś dodatkowego ? 
Nie mam pojecia, napisalem do salonu i powiedzieli mi ze jest jakis problem z reflektorami ale oni mowia duzo rzeczy
Ja w moim L&K mam reflektory produkowane tydzień przed samochodem więc wsio na styk
Koledzy, moim zdaniem Matrix nie wypada, przecież wyposażenie jest konfigurowane narastajaco i wyposażenie wersji Style jest na pewno w wyższej wersji L&K. Wygląda jakby zmienili opis marketingowy a w zasadzie nieszczęśliwie przetłumaczyli z oryginalnego tekstu.
Chyba się doczekałem. Zamówienie z 3 września. Wczoraj auto dotarło do salonu. 2.0 tsi K&L 
Mysłę że zmienjaja teraz konfigurator i cennik i jak wzykle jest sporo zamieszania i błędów.
U mnie po roku i miesiącu oczekiwania wpadł termin produkcji - koniec sierpnia
L&K 1.5 Co ciekawe, sprzedawca obiecał utrzymanie ceny zamówienia! Gdyby to była prawda, to Skoda mimo że się na was już dawno obraziłem to jestem w stanie się trochę odobrazić 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zamowienie z konca stycznia 2022. Plan do odbioru auta koniec lutego 2023. Do odbioru ... w przyszlym tygodniu. Auto juz stoi u dealera. No tom sie zaskoczyl.

Wersja Style 2.0tsi 4x4 + 7 miejsc + pakiet komfort + simply clever + grzana szyba + bluetooth plus + usb w lusterku. Cena utrzymana
Wersja Style 2.0tsi 4x4 + 7 miejsc + pakiet komfort + simply clever + grzana szyba + bluetooth plus + usb w lusterku. Cena utrzymana