Nigdy takich snów...
Moja historia z terminami:
Zamówienie 16.03 Kodiak 2.0TSI STYLE + dodatki Dealer: Poznań Centrum
Pierwszy termin: 34 tydzień
Drugi termin: 25 tydzień
Trzeci termin: 32 tydzień
Ostatni termin: 26 tydzień
Nigdy takich snów...
No to Poznań ma podobnie ja zamawiam z 6 tygodni przed Tobą a produkcja 5 tygodni przed Toba
Ogólnie, poinformowano mnie już w lutym przy zamawianiu, że brąz matone nie będzie dostępny po którymś tam tygodniu produkcyjnym. Więc mogło wywalić jakiś błąd jeśli dealer był niepowiadomiony, albo niedoinformowany... Ogólnie czasami, przy wolnym czasie wpadam do różnych salonów i powiem Wam szczerze, że czasami są takie rozbieżności w informacjach od dealerów, że trzymam się jednego, który jeszcze nigdy nie zawiódłagnes pisze: ↑20 maja 2017, 22:00Dziękuję za wszystkie Wasze posty w mojej sprawie.
Na razie sama chyba jestem w szoku.
Nie wiem, co będzie dalej, ale to nie jest "mój samochód", bo zamówiony brąz mato z jasnym wnętrzem do brązu magnetic z czarnym środkiem ma się nijak.
Te rozbieżności w systemach funkcjonalnych są może łatwiej akceptowalne ("psychologicznie"), natomiast wyobraźcie sobie sytuację, że jedziecie po samochód, który wyglądać ma w określony sposób, a tu taki "zonk".
Strrrrrraszne rozczarowanie i brak akceptacji dla sytuacji i samego samochodu.
Gdybym chciała kupić coś "z półki" o parametrach dostępnych, a nie wybranych, to bym to zrobiła.
A ja przecież (jak Wy wszyscy zresztą) konfigurowałam samochód pod własne potrzeby, oczekiwania i gust (korzystając również z Waszych sugestii i podpowiedzi).
Na większość Waszych pytań nie potrafię na razie odpowiedzieć, "piłka" nie jest w tej chwili po mojej stronie.
Nie prawda. Świetnie pokazuje to przykład Yeti, które chciałem zamówić do firmy, poinformowany uprzednio o problemach z zamówieniami. Samochody zostały wycofane całkowicie i nie zostaną wyprodukowane nawet te z listy oczekujących...krzysiek pisze: ↑22 maja 2017, 11:45Mato braz mogl byc nie dostepny od ktoregos tygodnia co nie zmienia faktu ze byl dostepny w momencie zamowienia. W szwecji jest dostepny caly czas, kwestia rynku. Nawet jesli zostalby calkowicie wycofany auta zamowione w tym kolorze sa poprostu produkowane i tyle.
Dzwoniłem, pytałem. Samochody są produkowane w tym kolorze do końca 21 tygodnia roku. Więc dziś jest ostatni tydzień w którym malują Kodiaqa w tym kolorze.