Na białym i tak nie pomogą
W co warto doposażyć Kodiaq , a co można pominąć ?
Re: W co warto doposażyć Kodiaq , a co można pominąć ?
-
Skakun
- Samochód: Octavia III /Mondeo kombi mk4
Zamówienie Area View Camera to są same kamery, bez czujników parkowania? Ma to sens Waszym zdaniem? Czy jednak Pakiet Control, żeby było to i to?
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
Kamery 360 sa z czujnikami.
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
-
Skakun
Na 100%? W konfiguratorze milczą o tym...
-
Skakun
W sumie głupie pytanie, bo czujniki są w style w standardzie....
Tak są w style plus domawiasz kamery i tyle
Ja to zamówiłem, aczkolwiek gdybym miał z czegoś w swojej konfiguracji zrezygnować to właśnie tylko z tego, wymieniłbym ewentualnie na zwykłe kamery cofania... te z boku według mnie mają raczej niewielkie zastosowanie. Pomocny może być ten asystent wyjazdu z prostopadłego miejsca jak się przodem wjedzie i myślałem, że trzeba tą opcję 360 wziąć aby to mieć, ale chyba jednak to jest opcja innego pakietu, tego w którym jest asystent martwego pola, wobec czego niepotrzebnie trochę zamówiłem Area View, dziwacznie zniekształca to otoczenie, ot taki bajer będzie, żeby komuś pokazać.
-
Skakun
A żonie nie pomoże wjechać/wyjechać z bramy? Bawiłem się tym w XC90 i wg mnie uzupełniało fajnie zakres widoczności przez szyby...
- jankess4
- Samochód: KODIAQ 1,4 TSI 4x4 STYLE MANUAL
Jak masz area view to i martwe pole. Inaczej nie mozna zamówić kamerEverred pisze:Ja to zamówiłem, aczkolwiek gdybym miał z czegoś w swojej konfiguracji zrezygnować to właśnie tylko z tego, wymieniłbym ewentualnie na zwykłe kamery cofania... te z boku według mnie mają raczej niewielkie zastosowanie. Pomocny może być ten asystent wyjazdu z prostopadłego miejsca jak się przodem wjedzie i myślałem, że trzeba tą opcję 360 wziąć aby to mieć, ale chyba jednak to jest opcja innego pakietu, tego w którym jest asystent martwego pola, wobec czego niepotrzebnie trochę zamówiłem Area View, dziwacznie zniekształca to otoczenie, ot taki bajer będzie, żeby komuś pokazać.
w kamrach 360 dochodzi asystent wyjazdu przodem ( jakas brama, miejsce między dwoma busami itd ) Fajna opcja w sumie, takze coś tam zyskałeś