Xeor^: ja nic tutaj nie mylę. Napisałem wcześniej że zamówiłem na JDG. Jeżeli dla dużych flot się pozmieniało tzn nie mają gwarancji ceny = mają drożej to z punktu widzenia producenta floty powinny mieć priorytet. Jak jest naprawdę nikt z nas nie wie.
Przy okazji: coraz więcej aut dostępnyc w Skodzie od ręki. Pewnie ludzie reygnują z rożnych powodów: wyposażenie, cena , kłopot z leasingiem, inne a dealerzy nie wstrzymywali zamówień by mieć czym handlować. Cenowo bez sensu, 1 wersja wyposażenia w dól za tą samą cenę.
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
damian6310
- Samochód: Kodiaq 2.0 tdi polift. ...kiedys Superb 3 1,8tsi
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
A ja wam powiem, ze to mi wszystko śmierdzi … to tak wyglada jakby dealer zamówił dużo później niż zamówienie wpada od klienta. Bo w 21w kiedy zamawiasz to normalnie w firmie produkcyjnej mniej więcej wiesz kiedy się Tobie to wyprodukuje … wiec dziwi mnie fakt ze po 3 miesiącach od zamówienia otrzymałem termin produkcji? który się podobno kilkukrotnie zmienił …
Ps. Już myślałem ze się witam z gąską czyli produkcja czerwiec aż tu nagle przesunięcie o 2 miesiące yhhhh a powoli mam nóż na gardle bo potrzebuje samochodu … niby grupa VW a zarządzanie produkcja leży i niech nie mydła oczu ze coś im brakuje … to co nie wiedza co produkują i kiedy ze takie szastanie terminami ?
Ps. Już myślałem ze się witam z gąską czyli produkcja czerwiec aż tu nagle przesunięcie o 2 miesiące yhhhh a powoli mam nóż na gardle bo potrzebuje samochodu … niby grupa VW a zarządzanie produkcja leży i niech nie mydła oczu ze coś im brakuje … to co nie wiedza co produkują i kiedy ze takie szastanie terminami ?
a można zadzwonić gdzieś indziej niż do dealera i sprawdzić po numerze zamówienia czy faktycznie takie istnieje ?
wystarczy zrzut ekranu z aplikacji u handlowca i wiadomo czy jest zamówienie i z kiedy oraz w jakiej fazie (u każdego handlowca mającego podpięcie do systemu)
mój już dziś jedzie do Poznania, pod koniec kolejnego tygodnia ma być w Rzeszowie
mój już dziś jedzie do Poznania, pod koniec kolejnego tygodnia ma być w Rzeszowie
Mój kolor...
Mój 2.0 TDI 200KM, Style wypasiony w poniedziałek status In Production, dzisiaj na placu.
Czas oczekiwania równe 6 miesięcy.
Czas oczekiwania równe 6 miesięcy.
I ten czysty intercooler, ja po 4 tys mam tak zawalony ze to masakra
Gratulacje! A z wątkiem się nie żegnaj, ja tutaj regularnie zaglądam i kibicuję