Czas oczekiwania na Kodiaqa
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
Dziwi mnie to że od pewnego czasu u dealerów sporo nowych aut stoi na placach, oklejone folią i nikt ich nie odbiera ?
Ktoś tu ostatnio pisał że auto odebrał po 3 miesiącach od dostawy do dealera ...
Rozmawiałem z dealerem że czekam 5my miesiąc i nie ma terminu.
Powiedział że nie ma zasady , niektóre zamówienia dostaj od razu ! termin a inne czekają miesiącami.
Wygląda na to że dealera to nie dziwi i mają to generalnie gdzieś ... masakra
Powiedział że nie ma zasady , niektóre zamówienia dostaj od razu ! termin a inne czekają miesiącami.
Wygląda na to że dealera to nie dziwi i mają to generalnie gdzieś ... masakra
Na termin czekałem prawie 10 miesięcy, prawdopodobnie wyprodukuje się po 11 miesiącach, a odbiorę po ok roku oczekiwania.... zatem cierpliwości
witam.
Powiedz, kiedy złożyłeś zamówienie na auto i na jaki model?
Powiedz, kiedy złożyłeś zamówienie na auto i na jaki model?
Nie wydaje mi się by dealerzy nie mieli kompletnie nic do powiedzenia w sprawie priorytetów zamówień.
Dodatkowo ma miejscu producenta sprzedawał bym najpierw auta z większą marżą co też w interesie dealera ...
Więc może taka zasada też obowiązuje, im większy upust ktoś wynegocjował tym później dostanie auto o ile wogóle ...
Dodatkowo ma miejscu producenta sprzedawał bym najpierw auta z większą marżą co też w interesie dealera ...
Więc może taka zasada też obowiązuje, im większy upust ktoś wynegocjował tym później dostanie auto o ile wogóle ...