Witam.
Czy komuś przydarzyło się "zaćmienie" zegarów ? Pewnego popołudnia po odpaleniu auta (nie było mrozu) na zegarach biały prostokąt. Do rana stopniowo odpuścił.....

Google Maps jest na VC ? Kodiaqa FL jeszcze nie miałem w rękach, ale jak testowałem MY21 przed FL, to na VC była pełna mapa z trasą TYLKO pokładowej nawigacji. GG, na VC pokazywało tylko strzałki (via Android Auto).
I tak jest nadal, co gorsza jak sobie skonfigurujesz ten ekran "HOME" na columbusie np. To tam też jest mapa tylko pokładowa. :/
Dobra sam ustaliłem odpowiedz na to pytanie 0w20 508.00. Drugie pytanie czemu Oryginalny VW LongLife IV 5L na allegro jest po 139pln, Castrol czy Motul z tymi samymi parametrami to 250pln, a w ASO proponują mi Castrol-a za 350 za 5L. Czy ten oryginalny VW Longlife jest jakiś gorszy ? Co leją na w fabryce ?
Dla potomnych, wchodzicie tutaj: https://olejsilnikowyvw.pl/ , podajecie VIN i dostaniecie co zalane było w fabryce. Ja zakupiłem na allegro, moim zdaniem nie ma różnicy, po prostu wydaje mi się że więcej sprzedają olejów VW przez to też ceny niższe, albo kupują beczki 200l i rozlewają z allegro samemu do butelek 5l. Ja np. w ASO za VW olej miałem liczone 480 złLemo pisze: ↑21 mar 2022, 14:18Dobra sam ustaliłem odpowiedz na to pytanie 0w20 508.00. Drugie pytanie czemu Oryginalny VW LongLife IV 5L na allegro jest po 139pln, Castrol czy Motul z tymi samymi parametrami to 250pln, a w ASO proponują mi Castrol-a za 350 za 5L. Czy ten oryginalny VW Longlife jest jakiś gorszy ? Co leją na w fabryce ?