Bardzo zaskoczyły mnie twoje słowa a zarazem ucieszyły. Mam to samo.Malenstwo8 pisze: ↑13 mar 2022, 13:25Do dzisiaj mam kaca moralnego, że pozbyłem się Kodiaqa. Czuję się, jakbym zdradził przyjaciela. To auto nigdy mnie nie zawiodło i przez trzy lata nie było z nim żadnego problemu. Gratuluję przyszłym nabywcom świetnego wyboru.
Czas oczekiwania na Kodiaqa
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Cześć wszystkim - obserwuję od dłuższego czasu ten wątek, bo podobnie jak Wy czekam na swojego Miśka L&K. To będzie kolejny Misiek L&K - obecny się niesamowicie sprawdził, więc czekam w kolejce na następce. Gdyby komuś znudziło się oczekiwanie - mój będzie do odsprzedania dokładnie 1 lipca 2022
Przepraszam jeżeli kogoś urazi reklama, więc po więcej szczegółów zapraszam na PRIV - w skrócie napiszę, że autko jest z 2019 2.0TDI 150KM L&K - chyba tylko bez panoramy, a tak jest wszystko (hak, webasto, VC, wentylowane fotele). Tylko 57tys km więc żal się rozstawać, tym bardziej ze dokupiłem gwarancję do lipca 2024 roku. Do zmiany skusił mnie facelifting, a szczególnie matrycowe reflektory i fotele ergo, dlatego zamówiłem pół roku temu i sobie cierpliwie czekam... razem w Wami...
Wiesz, ja nie mogłem wziąć ergo bo mam jasne wnętrze, nie tylko regulowana długość ale profilowane boczki, opcja masażu. Gdyby chcieli mieć ergo tak samo jak fotele L&K to musieli by mieć wersję z napisem jasną, z napisem ciemną, bez napisu jasną i bez napisu ciemną, wydaje mi się że nie są one aż tak popularne przez co są narazie dostępne tylko w jednej wersji, czarnej.
Jeździłem kiedy VW Passatem z fotelami ergo, potem Astrą z AGR i masażem i zarówno w VW jak i Oplu były bardzo wygodne. Dlatego teraz mimo, że jasna skóra wygląda przepięknie w Kodiaqu, wybrałem czarne fotele z ergo - ciekawe jak będzie się finalnie prezentował czarny lakier z czarną skórą.
mam ergo w L&K i te fotele to rewelacja !
czare fotele sa fajne z czarnym lakierem, szkoda ze sufitu nie ma w standardzie tez miec w czerni i emblrmatow jak w RS
Patrz, zapomniałem dodać 'też' i całkiem zmieniło sens zdania...
Miało być:
Fotele Ergo można dodać też do Style - dlatego prawdopodobnie nie mają logo L&K
Wiadomo że to tylko gra ale możesz pojeździć Kodiaq-iem nawet bardziej ekstremalnie niż w rzeczywistości a jak się ma kierownicę z biegami i pedałami to prawie jak w rzeczywistości.Malenstwo8 pisze: ↑13 mar 2022, 13:25Czekajcie, bo warto. To niesamowite, ale od roku już nie jeżdżę Kodiaqiem, a tęsknię za nim. Nie miałem tak z żadnym autem. Serio. Zaglądam tutaj i śledzę forum, a na ulicy oglądam się za każdym Kodiaqiem. Coraz poważniej myślę o powrocie do Kodiaqa Sportline, choć niestety czas oczekiwania jest bardzo długi. Kodiaq to jedyne auto w mojej karierze do którego chcę wrócić. Jestem bardzo wymagający co do aut, ale Kodiaq to było złoto. Ostatni tydzień spędziłem z Superbem 2.0 tsi dsg. Zrobiłem nim 1200 km i jestem zachwycony. Kamiq mojej żony również jest świetnym, sympatycznym autem. Z Kodiaqa przesiadłem się do nowego XC90 i to…był błąd. Kodiaq dawał radochę z jazdy, prostotę obsługi, intuicyjność. Brakuje mi tego. Zacząłem nim jeździć na początku 2018 r. Można powiedzieć, że byłem jednym z pierwszych użytkowników tego forum. Do dzisiaj mam kaca moralnego, że pozbyłem się Kodiaqa. Czuję się, jakbym zdradził przyjaciela. To auto nigdy mnie nie zawiodło i przez trzy lata nie było z nim żadnego problemu. Gratuluję przyszłym nabywcom świetnego wyboru.

a jak się rozbije to się naprawia w 3 sekundy

co to za gra?