Dzisiaj jest Dzień Kobiet a nie Prima Aprillis
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Mój stał w fabryce od...22 grudnia prawie do końca lutego.
Prosty Sportline manual 1.5 tsi,bajerów prawie brak,jakaś klapa elektryczna i tyle...
Wiem że czegoś brakowało ale czego to już chyba się nie dowiem
Dzisiaj wreszcie dotarł do krakowskiego dilera.
Ja mam podobnie odczucia.
W piątek 4.03. dostałem info od dealera, że auto jest u importera. W sobotę 5.03. było już u deleara (przesłali fotki). Dzisiaj 8.03. oglądałem i podopinałem formalności. Odbiór po rejestracji ma być jakoś 14-15 marca.
Zamówiony 27.07.2021. Pierwsza data produkcji na 5 tydz 2022 (31 sty), potem przeskoczyło na 51 tydz 2021 (21 gru). Status "w produkcji" właśnie od 21 grudnia 2021. Od tego czasu brak info, aż do 4.03, że auto już jest.
Style 2.0 TDI 110 kw, 4x4, automat.
Z asystentów wycięte SIDE ASSIST z REAR TRAFFIC ALERT. Został tylko LINE ASSIST.
Nie zamawiałem Cantona, kamery 360' i jakichś innych bajerów.

kubag jaki to kolor?
przy odbiorze zakoduj odrazu wszstkie kluczyki, dodaj profil w aucie i sparuj telefon i zainstaluj aplikacje my skoda bo potem sie trzeba nameczyc zeby to wszystko zrobic i sprawdzic czy dziala. Aplikacja My skoda musi jeszcze przejsc weryfikacje zeby bylo mozna zdalnie zamykac i otwierac auto, aplikacja to taki bajer ale jest calkiem przydatna, ma pare fajnych funkcji.
A bez salonu tego nie można zrobić? A kolor to chyba blue lava.tomnowy pisze: ↑08 mar 2022, 20:18przy odbiorze zakoduj odrazu wszstkie kluczyki, dodaj profil w aucie i sparuj telefon i zainstaluj aplikacje my skoda bo potem sie trzeba nameczyc zeby to wszystko zrobic i sprawdzic czy dziala. Aplikacja My skoda musi jeszcze przejsc weryfikacje zeby bylo mozna zdalnie zamykac i otwierac auto, aplikacja to taki bajer ale jest calkiem przydatna, ma pare fajnych funkcji.
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Nie można.
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Piszesz o My Skoda Comnect? przeciez to mozna sparowac samemu
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
O otwieraniu i zamykaniu zdalnym przez aplikację.
----