Sportline 2.0 TDI 7 miejsc webasto i pare innych
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Czy planujecie po zakupie klejenie jakiejś foli ochronnej na Virtual Cockpit / Radio ?
Ja myślę czy by nie okleić piano black w wersji L&K, ale radia/vc nie mam zamiaru, nie miałem tego zaklejonego w octavi 1.8 i przez 4 lata nic kompletnie się z tym nie stało.
Najgorsze że kompletnie nie wiadomo czego się spodziewać - bo równie dobrze możemy sobie tak czekać jeszcze rok.
Chyba trzeba się powoli zacząć rozglądać za czymś z Azji.
na placach jest bryndza, np w leczycy mieli superba po glebokiej kastacji, z wypsazeniea dodtkowego jakies minimalne rzeczy co bylo.dostepne w fabryce, za 160tys i tez poszedl do firmy.
Ja raczej myślę że będę jeździł dalej tym czym mam
Ja się wypisuję z kolejki - dzięki wszystkim współoczekującym za ten wątek.
Niestety od września do teraz żadnych wieści, o jakimkolwiek choćby terminie.
Przez ten czas zdążyłem zamówić i odebrać Volvo XC60.
Przykro, bo bardzo liczyłem na dużego RS'a
Trzymam kciuki za Wasze terminy i jak najbardziej doposażone Kodiaqi.
Niestety od września do teraz żadnych wieści, o jakimkolwiek choćby terminie.
Przez ten czas zdążyłem zamówić i odebrać Volvo XC60.
Przykro, bo bardzo liczyłem na dużego RS'a
Trzymam kciuki za Wasze terminy i jak najbardziej doposażone Kodiaqi.
a ile czekales na xc60?
Zamawiając na początku grudnia samochód "wskakiwałem" w miejsce osoby, która zrezygnowała z zamówienia, brałem to co miało być wyprodukowane dla poprzedniego klienta. Na początku stycznia miała być znana data produkcji a samochód w marcu.
Do dziś nie ma zatwierdzonej daty produkcji, do tego najprawdopodobniej zmienią mi się zasady finansowania, oczywiście na gorsze....
Chyba lepiej było kupić bagażnik dachowy (bo potrzeba większej przestrzeni była główną przyczyną chęci zmiany auta) i jeździć tym co mam niż pakować się w to zamówienie.
Do dziś nie ma zatwierdzonej daty produkcji, do tego najprawdopodobniej zmienią mi się zasady finansowania, oczywiście na gorsze....
Chyba lepiej było kupić bagażnik dachowy (bo potrzeba większej przestrzeni była główną przyczyną chęci zmiany auta) i jeździć tym co mam niż pakować się w to zamówienie.