Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na samochód.
U mnie był 13 tydzień potem 11 a teraz jest 14.
Cała ta sytuacja jest już mocno frustrująca.
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
a wiecie czy u innych marek tez sa az takie chocki klocki z cenami wyposazeniem i terminami?
longmanpl, jaka wersja?:)longmanpl pisze: ↑21 lut 2022, 14:42Mój teoretycznie w tym tygodniu startuje z produkcją - "status tydzień zatwierdzony" .cov pisze:Jak tam wasz planowane terminy, ktoś miał ostatnio jakiś update od handlowców?
Takie info z ub. tygodnia. Zamówienie z 6 lipca.
Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
@cov
Sportline Red Velvet, 2.0 TSI z dodatkiem haka, grzenej kierownicy, siedzeń, simply clever, klapa elektryczna z palca.
Obcięty Canton i martwe pole z ruchem poprzecznym.
Sportline Red Velvet, 2.0 TSI z dodatkiem haka, grzenej kierownicy, siedzeń, simply clever, klapa elektryczna z palca.
Obcięty Canton i martwe pole z ruchem poprzecznym.
W zasadzie to z tego co mi wiadomo, bo szulam w innych markach, to jak ktoś już zamówił to dostanie co zamówił, chyba tylko skoda robi takie jaja ze zamawiasz sobie normalne radio cantona a oni mówią że nie wyprodukujemy bo musimy mieć radio takie jak w daciaii. Terminy oczywiście się wydłużają. Specyfikację tez sa cięte ale to dla nowych zamówień a nie po zamówieniu.
Nic nie wiadomo, czy w II połowie roku zaczną te obcje niedostępne (canton, 360 itp) wracać do specyfikacji? Kurcze, szedlbym już zamawiać RSa, ale strasznie kłuje mnie brak tych opcji w aucie za tyle kasy. Jest szansa na poprawę jak myślicie?
W grudniu przymierzałam się jeszcze do CRV i Rav4 i honda dostępna jest jeszcze w salonach ale rocznik 2021,model który mnie interesował miał przypłynąć do europy 17 stycznia. Rav4 Hybryda 4x4 wersja selection przy zamówieniu na początku grudnia miała być na czerwiec 2022.
Ja 5 lutego odebrałem Mazdę CX-5 (wersja Hikari, w automacie), auto zamawiane w połowie września. Czyli mniej więcej 4 miesiące czekania. Wyposażenie mam takie jakie zamówiłem a więc czujnik martwego pola, system kamer 360 stopni, nagłośnienie Bose itd.
Nie żałuję, że zrezygnowałem z Kodiaqa, pewnie dalej byłbym w czarnej ...
cappy jak cena za.cx wyszla?