Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
podobno teraz robią karoqi przedl FL, a terminy kodiaqa się przesuwają, mi co tydzień dodają tydzień w LK teraz podobny 11ty, a jak u was, pytam osób które mają planowany termin?
Kiedy zamawiałeś?cov pisze:podobno teraz robią karoqi przedl FL, a terminy kodiaqa się przesuwają, mi co tydzień dodają tydzień w LK teraz podobny 11ty, a jak u was, pytam osób które mają planowany termin?
U mnie wg ostatniego info, zablokowany termin na 9ty tydzień, czyli za 2 tygodnie powinien się produkować.
Skłoniłeś mnie do wysłania pytania do sprzedawcy

Zamówienie z 6 lipca.
Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Mój ma się produkować dzisiaj i jutro
Pod koniec tygodnia będę wiedzieć więcej to dam znać!
25.06.2021 
22.06.2021 - termin produkcji na połowę marca
24.06.21, 1.5 tsi style dsg full asystenci, hak, wyprodukowany w zeszlym tygodniu czekam na odbior koniec lutego.
ja mam planowany 11 tydzień, zamówienie z sierpnia. Ale to już trzeci termin.
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7

Odebrałem, super! Przepraszam, lecz w tej chwili jedynie mnie stać na powyższe! Cierpliwości dla oczekujących.
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
13 tydzień, LK 190KM, 2.0 TSI, full opcja (bez dachu i dodatkowego rzędu siedzeń). Zamówiony 5 lipca.
Mam nadzieję że przesunie się termin na 11/12 tydzień, bo jak zostanie 13 to nie wiem czy uda się odebrać przed Wielkanocą
Mam nadzieję że przesunie się termin na 11/12 tydzień, bo jak zostanie 13 to nie wiem czy uda się odebrać przed Wielkanocą