Jutro zadzwonię do dealera dowiedzieć się czy mogę dołożyć HHC, ale przy tym co się dzieje, to nie wiem czy chcę grzebać w zamówieniu.
Wydaje mi się, że powinna być możliwość dokodowania tego później...
Powinna być taka możliwość. W Rapidzie żony włączyłem HHC sam przez OBD11 mimo, że w ASO twierdzili, że kodowanie nie przechodzi bo mam złą pompę ABS... wystarczyło poczytać forum OBD11 bo typowa zmiana nie przechodziła, ale ręczna z odpowiednim security code już tak i działa pięknie, pompa daje radę, inna jakość życia kierowcy
Po co takie niegrzeczne słowa? Oczywiście, można użyć drugiej nogi, ale po to są różne opcje i udogodnienia, żeby z nich korzystać... idąc powyższym tokiem myślenia dawna wersja Active Miśka (już niedostępna) bez żadnych dodatków powinna wystarczyć każdemu "myślącemu". Każdy korzysta z tego, co lubi i co mu wygodniej. Ja opisałem swoje wrażenia nie obrażając nikogo
Coś wrażliwy jesteś i za bardzo bierzesz kolego słowa do siebie.BarTech pisze: ↑16 lut 2022, 8:17Po co takie niegrzeczne słowa? Oczywiście, można użyć drugiej nogi, ale po to są różne opcje i udogodnienia, żeby z nich korzystać... idąc powyższym tokiem myślenia dawna wersja Active Miśka (już niedostępna) bez żadnych dodatków powinna wystarczyć każdemu "myślącemu". Każdy korzysta z tego, co lubi i co mu wygodniej. Ja opisałem swoje wrażenia nie obrażając nikogo![]()