Ehhh gratuluję.... mojej zamówienie 09.09.2021.... i czekam na.... na cokolwiek informacjiWojtas087 pisze: ↑07 lut 2022, 18:42Gratulacje!Xysiu pisze: ↑07 lut 2022, 18:28Mój udział w tym wątku też powoli dobiega końcawłaśnie wróciłem od dealera gdzie bardzo pobieżnie ale jednak obejrzałem swój egzemplarz L&K 2.0 TSI - dotarł podobno w piątek, zamówienie z 08.09.2021 r. czyli można powiedzieć że dokładnie 5 mc-y. Cena utrzymana, wyposażenie również. Odbiór planowany na przyszły tydzień
![]()
ja tez wlasnie zamowilem L&K 2.0 TSI. jakbym mial czekac tyle co Ty to byloby super.
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
Z tego co wiem, czujników ciśnienia nie ma. Były te tematy na Forum. Na pewno będę meldował, jeśli będzie inaczej.
Również gratuluję szczęśliwym odbiorcom Misiaków.
Również gratuluję szczęśliwym odbiorcom Misiaków.
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
-
szablesi76
- Samochód: Kodiaq 2021 2.0 tdi dsg
Nie maja, kupuj śmiałoromgor123 pisze:Trochę offtopic….ale czy ktoś się orientuje czy nowe Kodiaqi mają czujniki ciśnienia TPMS w kołach? Chce kupić sam nowe felgi dla zimówek, a nie wiem czy trzeba się będzie bawić w programowanie czujników w serwisie itp. Z góry dzięki za pomoc
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja tam widzę w konfiguratorze: RDKS - system kontroli ciśnienia w ogumieniu dla LK 550zł
Dodatkowo felgi 20" dla LK mają to już w pakiecie z felgami.
Dodatkowo felgi 20" dla LK mają to już w pakiecie z felgami.
ok czy zatem mając te czujniki jak się dokupi drugi komplet to co wtedy przekłada się czujniki czy trzeba drugie dokupić:)?
Pytanie nie na temat trochę ale czekając na Kodiaq-a... dopiero teraz zauważyłem, że nowym 5 miejscowym jest tylko po jednym regulowanym haczyku na szynach bocznych. Kiedyś były po dwa na stronę. Ktoś wie co jeszcze zostało wycięte ? Czy można takie haki dokupić ?
5658676159B9 - 45PLN brutto za sztukę