Jak ten kolor na żywo? Zamówiłem RS w tym kolorze i mam nadzieję, że prezentuje się godnie. Szkoda, że nie mają jakiegoś RSowego koloru specjalnego, bo ten jak się okazuje można zamówić nawet w Kamikach itd.szablesi76 pisze: ↑23 sty 2022, 21:17Auto dotarło. Pora na rejestracje i w drogę. Odnosząc się do postu powyżej data produkcji 2022
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Dzwonił przed chwilą handlowiec, że Kodiaq zmieni status na wyprodukowany
niezły zwrot akcji, bo wczoraj rozmawialiśmy i raczej był pesymistycznie nastawiony. Zobaczymy czy dalej to pójdzie sprawnie, byłem na jazdach testowych Mazdą CX-5, tez pozytywne wrażenia, ale w Kodiaqu powinienem mieć lepsze wyposażenie i więcej miejsca w środku i w bagażniku.
Dealer twierdzi, że powinien być 2022 jego zdaniem, ale trzeba będzie poczekać aż przyjdą dokumenty;) jeszcze do tego podchodzę z rezerwą, bo w grudniu tez się cieszyłem, ze auto już w produkcji i myślałem ze do nowego roku odbiorę;) jak zobaczę na własne oczy to się będę cieszył 
Rozmowa z dzisiaj. Termin zatwierdzony przesunięcie z 7 na 6 tydzień 2022. Zamówienie 15 czerwca 2021. Style 2,0 TDI 150 kM DSG z paroma dodatkami, bez dodatkowych asystentów.
-
damian6310
- Samochód: Kodiaq 2.0 tdi polift. ...kiedys Superb 3 1,8tsi
Ja przy zamówieniu w grudniu otrzymałem informacje od handlowca ze REALNY termin odbioru to sierpień 2022 czyli 8 miesięcy oczekiwania … w dniu dzisiejszym dzwoniłem do handlowca i powiedział ze nawet nie ma wstępnej daty 
Ja już mam datę produkcji i realnie u mnie wyszło 9-10 miesięcy o ile auto dostanę marzec/kwiecień. A termin miałem na Październikdamian6310 pisze: ↑25 sty 2022, 18:21Ja przy zamówieniu w grudniu otrzymałem informacje od handlowca ze REALNY termin odbioru to sierpień 2022 czyli 8 miesięcy oczekiwania … w dniu dzisiejszym dzwoniłem do handlowca i powiedział ze nawet nie ma wstępnej daty![]()
-
szablesi76
- Samochód: Kodiaq 2021 2.0 tdi dsg
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Dla mnie bajka. Obok stał sportline w czerwieni który się godnie reprezentował ale ten kolor nie często się widzi na ulicach. wydaje się o niebo lepszy w utrzymaniu niż czarny którym obecnie jeżdżę i szlag mnie trafia bo lubię mieć czyste autosnowb pisze:Jak ten kolor na żywo? Zamówiłem RS w tym kolorze i mam nadzieję, że prezentuje się godnie. Szkoda, że nie mają jakiegoś RSowego koloru specjalnego, bo ten jak się okazuje można zamówić nawet w Kamikach itd.szablesi76 pisze: ↑23 sty 2022, 21:17Auto dotarło. Pora na rejestracje i w drogę. Odnosząc się do postu powyżej data produkcji 2022
To zamawiałeś w grudniu i "nawet nie masz wstępnej daty".... hm ja zamawiałem w czerwcu i tej "wstępnej daty" też nie mam.... chyba że ta wstępna data to, to co dostałem przy zamówieniu, czyli wrzesień ubiegłego roku.... a mijają kolejne miesiące i cały czas cisza... a niedługo zacznie się 8 miesiąc czekania.damian6310 pisze: ↑25 sty 2022, 18:21Ja przy zamówieniu w grudniu otrzymałem informacje od handlowca ze REALNY termin odbioru to sierpień 2022 czyli 8 miesięcy oczekiwania … w dniu dzisiejszym dzwoniłem do handlowca i powiedział ze nawet nie ma wstępnej daty![]()
-
Darrantos5
- Samochód: Octavia 2 1,6mpi -Kodiaq 2,0 TDI DSG Sportline
Kodilac zamowiony w wersji Sportline w czerwcu 2021 produkcja przewidziana na 7 tydzien 2022 wiec czekam nadal