Cytaty można skracać, inaczej do wiosny będzie z 800 stron
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Dostałem dzisiaj info od mojego dealera w sprawie mojego kodiaqa zamówionego we wrześniu. Cytuje "w marcu będziemy coś wiedzic, cantona w tym roku nie bedzie". tak ze coś czuję że się nie doczekam w tym roku samochodu.
Jaco: przecież to niezła ściema, dealer w styczniu mówi że będzie wiedział coś w marcu ? To jak przewidywanie pogody i tyle tylko mówi że nie ma te dealer pojęcia.
-
BigDaddy
- Samochód: Kodiaq Sportline FL 2022 1,5 TSI manual
Dziś dostałem smsa od dilera, że "montaż karoserii" zmienił się z 12.02 na 11.02. Jest szansa na nadzieję 
Czekam od 2 września, Sportline 1,5 manual
Czekam od 2 września, Sportline 1,5 manual
Po konkretnej miłej rozmowie z obsługującym moje zamówienie z 4 września na STYLE i zmianie na K&L (w celu zachowania wyposażenia na którym mi zależało, a zostało usunięte z Style) 6 listopada, i terminem na umowie 31 styczeń otrzymałem odpowiedz realnie to kwiecień maj
Teraz zamawiane mają terminy 9 miesięcy 
Dostałeś termin w fabryce na kwiecień/maj? Bo jeżeli nie, to jest tylko zgadywanie przez Twojego sprzedawcę. Ale biorąc pod uwagę że ja zmieniłem ze Style na L&K (zamówienie z końca czerwca) i mam termin w połowie lutego, to szansa na termin w kwietniu w Twoim przypadku jest o ile znowu coś się nie skomplikuje.zawacus pisze: ↑24 sty 2022, 19:43Po konkretnej miłej rozmowie z obsługującym moje zamówienie z 4 września na STYLE i zmianie na K&L (w celu zachowania wyposażenia na którym mi zależało, a zostało usunięte z Style) 6 listopada, i terminem na umowie 31 styczeń otrzymałem odpowiedz realnie to kwiecień maj![]()
![]()
Teraz zamawiane mają terminy 9 miesięcy
![]()
Dostałeś termin w fabryce na kwiecień/maj?
Taki termin został podany jako w miarę realny, absolutnie nie jest wiążący
Taki termin został podany jako w miarę realny, absolutnie nie jest wiążący
-
dede
- Samochód: Style 2.0 TSI 4x4 Lava Blue + trochę dodatków
Ja dzisiaj dostałem informację, że mój się właśnie wyprodukował. Zamówienie z początku lipca.