Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
no właśnie miałem napisac - nic mi nie wiadomo żeby był w planach - no chyba że kolega ma na myśli discovery 5 - no ale to już zupełnie inna bajka niż Discovery Sport no i Kodiaq.
Ja jeździłem disco 4 ale po pękniętym wale korbowym po 150 tys km sprzedałem - no ale jak widać przywiązanie do marki jest bo jak myślę dalej o LR
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
Szklany dach, DCC I pare drobiazgow, ktore podnosza cene. Brakuje mi tez skladanego przedniego fotela I siatki oddzielajacej przestrzen pasazerska od bagazowej.
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
Tak jak napisałem, Pani chciała abym porównał wnętrze Kodiaqa do większego auta z ich stajni, które wg niej może konkurować z naszym niedżwiadkiem jeśli chodzi o wielkość miejsca w środku. To że cenowo, to dwa inne światy to już inna bajka.JacekJ pisze: ↑17 maja 2017, 21:15no właśnie miałem napisac - nic mi nie wiadomo żeby był w planach - no chyba że kolega ma na myśli discovery 5 - no ale to już zupełnie inna bajka niż Discovery Sport no i Kodiaq.
Ja jeździłem disco 4 ale po pękniętym wale korbowym po 150 tys km sprzedałem - no ale jak widać przywiązanie do marki jest bo jak myślę dalej o LR![]()
Ostatnio zmieniony 18 maja 2017, 0:45 przez miro.t, łącznie zmieniany 1 raz.
...
Ostatnio zmieniony 18 maja 2017, 0:46 przez miro.t, łącznie zmieniany 1 raz.
Pewnie masz na myśli LR Discovery (nie sport). Pooglądałem, piękne i wielkie auto, jak i jego cena. Zrobiłem przeciętną konfigurację i wyszło ponad 300K ...
DO developer
-
Rafał
- Samochód: 2.0 tsi lava blue
no to pochwalę się, że mój czas oczekiwania na auto kończy się jutro około g 10 
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
No to gratulacje.. tylko pozazdrościć 
Pozdrawiam
Dual
Dual