Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
grisza7
Samochód: Toyota RAV4 2.5

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: grisza7 »

Cantona można przełożyć🙂

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

tomnowy
Samochód: Kodiaq 1.5 Style

Post autor: tomnowy »

Hermann a gdzie Ty tam niezły stan widzisz, jak na takie uszkodzenia to za wysoka cena.

bubuś
Samochód: był Kodiaq Style 2,0 TDI 140kW, 4x4, DSG + dodatki

Post autor: bubuś »

herman00 pisze:
19 sty 2022, 14:26
Jak ktoś nie chce czekać to jest RS-ik w niezłym stanie :-)
https://www.otomoto.pl/oferta/skoda-kod ... EnZNL.html
Toż to złomik jest. Na domiar złego prawe tylne koło ma uszkodzone zawieszenie.
Dziwne, że kurtyny i boczne poduchy nie wystrzeliły.
Follow your dreams :D
Cenię swój wzrok i czas, dlatego nie czytam niechlujnie pisanych postów! Oczekujesz pomocy, używaj poprawnej pisowni.
Popieram akcję na rzecz poprawnej pisowni i ortografii w Internecie: BYKOM-STOP!

chris24
Samochód: Skoda Kodiaq L&K 2.0 TSI 4x4

Post autor: chris24 »

No jak nie wystrzeliły ? Wygląda jakby Kuba rozpruwacz szukał zaszytej kasy...

Lemo
Samochód: Czekam na Kodiaq Style 2.0 TSI

Post autor: Lemo »

Witam, Też czekam od lipca na wersję Style. I bardzo zależało mi na Cantonie. Czy ktoś zna jakiś warsztat (w okolicach trójmiasta najlepiej), który zajął by się montażem dobrego Audio ? Może ktoś ma namiary na jakiś zestaw, tutorial jak to zrobić samemu ?

chris24
Samochód: Skoda Kodiaq L&K 2.0 TSI 4x4

Post autor: chris24 »

W ramach oczekiwania na Kodiaqa i po to by rozwiać wątpliwości czy dobrze wybrałem nie kupując Superba byłem przed chwilą u przypadkowego dealera na pomacaniu aut.
Widać że coś się mocno w Skodzie ruszyło. Stało pełno aut na parkingu jeszcze w foliach i rozpakowywali kolejną lawetę.

me_cenas
Samochód: Skoda Octavia 1.8 TSI

Post autor: me_cenas »

baw pisze:
16 sty 2022, 19:56
me_cenas pisze:
14 sty 2022, 22:11
stingerA6 pisze:
13 sty 2022, 8:43
Takie pytanie:
Czy ktoś z Was czeka na zamówionego RSa?
Kiedy złożone zamówienie i może wiadomy termin realizacji?

Zamówiłem we wrześniu, wypasiona wersja, w Mińsku Mazowieckim. Do tej pory żadnych wieści, żadnego terminu.

Jak usłyszałem o problemach, zamykaniu fabryk przed końcem roku itp. to zacząłem się rozglądać dalej i zamówiłem Volvo XC60, w listopadzie - aktualnie jest w produkcji. Jest różnica :)

Zawiodłem się Skodą, byłem swojego czasu nakręcony na sportowego suva a wyszło jak widać.
Mocno doposażone to XC60? Podpytuję, bo wedle mojej wiedzy wypasione wersje, z Bowersem, pneumatyką, itp. to sporo czekania. Przed pandemia na taką wersję czekało się minimum 6 miesięcy, teraz dłużej.
W konfiguracji jest wszystko oprócz dachu panoramicznego i nagłośnienia Bowersa - wziąłem Harman&Kardon. Akurat ten dealer przekonał mnie rabatem i tym, że 'jeden klient zrezygnował, więc dopasujemy pod Pana konfigurację i będzie szybszy termin'. Na początku myślałem, że to był makaron na uszy, ale wczoraj auto się wyprodukowało i mam już Vin :D według dealera z niczego go nie wykastrowali, ale uwierzę dopiero jak przyjedzie do salonu.

longmanpl
Samochód: Kodiaq Sportline 2.0 TSI

Post autor: longmanpl »

Lemo pisze:Witam, Też czekam od lipca na wersję Style. I bardzo zależało mi na Cantonie. Czy ktoś zna jakiś warsztat (w okolicach trójmiasta najlepiej), który zajął by się montażem dobrego Audio ? Może ktoś ma namiary na jakiś zestaw, tutorial jak to zrobić samemu ?
Poruszałem temat 'dorobienia' Cantona ze sprzedawcą z P*ichty na Lubowidzkiej w Gdańsku i wspomniał coś o jakiejś firmie, z którą współpracują jeśli klientom brakuje nagłośnienia.

Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka

sylwekr
Samochód: Kodiaq L&K 2.0TSI

Post autor: sylwekr »

herman00 pisze:
19 sty 2022, 14:26
Jak ktoś nie chce czekać to jest RS-ik w niezłym stanie :-)
https://www.otomoto.pl/oferta/skoda-kod ... EnZNL.html
Mam nadzieję, że tego ktoś nie wyklepie.... jedynie na dawcę organów się nadaje i na pewno nie warty tych pieniędzy za które wystawiony.

Awatar użytkownika
WaC
Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7

Post autor: WaC »

sylwekr pisze:
19 sty 2022, 20:52
Mam nadzieję, że tego ktoś nie wyklepie.... jedynie na dawcę organów się nadaje i na pewno nie warty tych pieniędzy za które wystawiony.
Makabra!!! I ta cena!!! "Martwą strefę" to bym odkupił, bo radary chyba nieuszkodzone.
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.

ODPOWIEDZ