Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Hermann a gdzie Ty tam niezły stan widzisz, jak na takie uszkodzenia to za wysoka cena.
-
bubuś
- Samochód: był Kodiaq Style 2,0 TDI 140kW, 4x4, DSG + dodatki
Toż to złomik jest. Na domiar złego prawe tylne koło ma uszkodzone zawieszenie.herman00 pisze: ↑19 sty 2022, 14:26Jak ktoś nie chce czekać to jest RS-ik w niezłym stanie
https://www.otomoto.pl/oferta/skoda-kod ... EnZNL.html
Dziwne, że kurtyny i boczne poduchy nie wystrzeliły.
Follow your dreams
Cenię swój wzrok i czas, dlatego nie czytam niechlujnie pisanych postów! Oczekujesz pomocy, używaj poprawnej pisowni.
Popieram akcję na rzecz poprawnej pisowni i ortografii w Internecie: BYKOM-STOP!
Cenię swój wzrok i czas, dlatego nie czytam niechlujnie pisanych postów! Oczekujesz pomocy, używaj poprawnej pisowni.
Popieram akcję na rzecz poprawnej pisowni i ortografii w Internecie: BYKOM-STOP!
No jak nie wystrzeliły ? Wygląda jakby Kuba rozpruwacz szukał zaszytej kasy...
Witam, Też czekam od lipca na wersję Style. I bardzo zależało mi na Cantonie. Czy ktoś zna jakiś warsztat (w okolicach trójmiasta najlepiej), który zajął by się montażem dobrego Audio ? Może ktoś ma namiary na jakiś zestaw, tutorial jak to zrobić samemu ?
W ramach oczekiwania na Kodiaqa i po to by rozwiać wątpliwości czy dobrze wybrałem nie kupując Superba byłem przed chwilą u przypadkowego dealera na pomacaniu aut.
Widać że coś się mocno w Skodzie ruszyło. Stało pełno aut na parkingu jeszcze w foliach i rozpakowywali kolejną lawetę.
Widać że coś się mocno w Skodzie ruszyło. Stało pełno aut na parkingu jeszcze w foliach i rozpakowywali kolejną lawetę.
W konfiguracji jest wszystko oprócz dachu panoramicznego i nagłośnienia Bowersa - wziąłem Harman&Kardon. Akurat ten dealer przekonał mnie rabatem i tym, że 'jeden klient zrezygnował, więc dopasujemy pod Pana konfigurację i będzie szybszy termin'. Na początku myślałem, że to był makaron na uszy, ale wczoraj auto się wyprodukowało i mam już Vinbaw pisze: ↑16 sty 2022, 19:56Mocno doposażone to XC60? Podpytuję, bo wedle mojej wiedzy wypasione wersje, z Bowersem, pneumatyką, itp. to sporo czekania. Przed pandemia na taką wersję czekało się minimum 6 miesięcy, teraz dłużej.me_cenas pisze: ↑14 sty 2022, 22:11
Zamówiłem we wrześniu, wypasiona wersja, w Mińsku Mazowieckim. Do tej pory żadnych wieści, żadnego terminu.
Jak usłyszałem o problemach, zamykaniu fabryk przed końcem roku itp. to zacząłem się rozglądać dalej i zamówiłem Volvo XC60, w listopadzie - aktualnie jest w produkcji. Jest różnica
Zawiodłem się Skodą, byłem swojego czasu nakręcony na sportowego suva a wyszło jak widać.
Poruszałem temat 'dorobienia' Cantona ze sprzedawcą z P*ichty na Lubowidzkiej w Gdańsku i wspomniał coś o jakiejś firmie, z którą współpracują jeśli klientom brakuje nagłośnienia.Lemo pisze:Witam, Też czekam od lipca na wersję Style. I bardzo zależało mi na Cantonie. Czy ktoś zna jakiś warsztat (w okolicach trójmiasta najlepiej), który zajął by się montażem dobrego Audio ? Może ktoś ma namiary na jakiś zestaw, tutorial jak to zrobić samemu ?
Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Mam nadzieję, że tego ktoś nie wyklepie.... jedynie na dawcę organów się nadaje i na pewno nie warty tych pieniędzy za które wystawiony.herman00 pisze: ↑19 sty 2022, 14:26Jak ktoś nie chce czekać to jest RS-ik w niezłym stanie
https://www.otomoto.pl/oferta/skoda-kod ... EnZNL.html
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
Makabra!!! I ta cena!!! "Martwą strefę" to bym odkupił, bo radary chyba nieuszkodzone.
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.