Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Kto ciekawy co tam słychać w Kvasinach (kto nie wie to tam produkują Kodiaqi) to warto przetłumaczyć sobie artykuł: https://ct24.ceskatelevize.cz/regiony/3 ... neni-jiste
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
„Podle vedení firmy bychom měli mít díly na celý leden a na celý únor,“ uvedl Lustyk.
„Według kierownictwa firmy powinniśmy mieć części na cały styczeń i cały luty” – powiedział Lustyk. !!!
Szkoda, że bez "martwej strefy" i Cantona (który, akurat mnie nie dotyczy). Niby "mój" Sportline w przyszłym tygodniu wchodzi do produkcji. Aleś to Sylwekr wypatrzył!
„Według kierownictwa firmy powinniśmy mieć części na cały styczeń i cały luty” – powiedział Lustyk. !!!
Szkoda, że bez "martwej strefy" i Cantona (który, akurat mnie nie dotyczy). Niby "mój" Sportline w przyszłym tygodniu wchodzi do produkcji. Aleś to Sylwekr wypatrzył!
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
-
BigDaddy
- Samochód: Kodiaq Sportline FL 2022 1,5 TSI manual
Ja, po ostatniej kilkugodzinnej testowej jeździe, stwierdziłem, że bez Cantona i Side Assiast mógłbym się obejść ale Rear mi żal bo świetne jest. Side przez to że na krawędzi lusterka bocznego widać migający kierunkowskaz, zlewały mi się i głupiałem bo raz miga jedno a raz oba. Pewnie bym się przyzwyczaił ale całe życie jeździłem bez tego i mogę dalej.
- WaC
Ten Rear, musi być fajny. Czy ze zwykłej kamery cofania widać troszkę boki ulicy przy wyjeździe tyłem? Nigdzie nie znalazłem dokładnych zdjęć ani filmów.
@WaC możesz włączyć tryb rybiego oka i wtedy widzisz dużo więcej po bokach.
Postaram się zrobić jutro zdjęcia i wrzucę.
Pozdrawiam -- Spook.
Pozdrawiam -- Spook.
- WaC
Na to po cichu liczyłem.
Może jednak tu,
viewtopic.php?f=9&t=2232&p=41991#p41991
żeby zbytnio nie "dygresjonować" (nie znam takiego słowa, właśnie je wymyśliłem).
Może jednak tu,
viewtopic.php?f=9&t=2232&p=41991#p41991
żeby zbytnio nie "dygresjonować" (nie znam takiego słowa, właśnie je wymyśliłem).
Cichutko liczę, że i mój Sportline z początku lipca wkońcu dostanie termin produkcji i nie wyląduje w Hradec-Kralove.WaC pisze:„Podle vedení firmy bychom měli mít díly na celý leden a na celý únor,“ uvedl Lustyk.
![]()
Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Masz porównanie do wersji z Cantonem?BigDaddy pisze:Ja, po ostatniej kilkugodzinnej testowej jeździe, stwierdziłem, że bez Cantona i Side Assiast mógłbym się obejść ale Rear mi żal bo świetne jest. Side przez to że na krawędzi lusterka bocznego widać migający kierunkowskaz, zlewały mi się i głupiałem bo raz miga jedno a raz oba. Pewnie bym się przyzwyczaił ale całe życie jeździłem bez tego i mogę dalej.
Rear Traffic szkoda, miałem w Insignii B Sports Tourer (kombi) i jest bardzo przydatny.
Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka