Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
Xeor^
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI 4x4 L&K

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: Xeor^ »

Ja zmieniłem swojego Style na L&K + HAK + OGRZEWANIE. Też nie mam terminu produkcji, a zamówienie z końca czerwca, zmienione na nowe (podobno liczy się termin starego zamówienia) i na zamówieniu wpisany październik 2022 ;) Mam nadzieję że w tym roku będzie.

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

sylwekr
Samochód: Kodiaq L&K 2.0TSI

Post autor: sylwekr »

Xeor^ pisze:
10 sty 2022, 14:46
Ja zmieniłem swojego Style na L&K + HAK + OGRZEWANIE. Też nie mam terminu produkcji, a zamówienie z końca czerwca, zmienione na nowe (podobno liczy się termin starego zamówienia) i na zamówieniu wpisany październik 2022 ;) Mam nadzieję że w tym roku będzie.
Jak zamawiałem to dostałem info, że auto będzie na początku września 2021, ale dla "bezpieczeństwa" w razie jakiejś obsuwy wpisany był termin 30 września. I tak miałem umówionego kupca na obecne auto, że w październiku będzie do sprzedania....chciał nawet za nie wcześniej zapłacić, aby było "zaklepane". Przestał już się dopytywać mnie o samochód, pewnie już nie czeka.

Xeor^
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI 4x4 L&K

Post autor: Xeor^ »

No ja w czerwcu zamówiłem kodiaka i oddałem octavie :D Uznałem, że 3 miesiące się przemęczę, a wyszło jak wyszło. Co do Twojego oburzenia co do terminów produkcji, to o ile jestem w stanie zrozumieć że produkują 1.5 TSI i mniej wyposażone wersje jako pierwsze, o tyle nie jestem w stanie zrozumieć jak ktoś kto zamówił 4 miesiące później L&K ma go wcześniej. :D

tomnowy
Samochód: Kodiaq 1.5 Style

Post autor: tomnowy »

moje z końca czerwca ma termin na 10 tydzień ale nie jest on na 100% pewny

szablesi76
Samochód: Kodiaq 2021 2.0 tdi dsg

Post autor: szablesi76 »

BigDaddy pisze:
szablesi76 pisze:
09 sty 2022, 20:20
Witam zacne grono. Dostałem info od dealera ze auto w przyszłym tygodniu rusza do salonu. Sportline 2.0 tdi zamówienie z 07.05.2021 z cantonem i asystentami. Samochód podobno zgodny z zamówieniem bez kastracji. Jak odbiorę dam znać czy wszystko ok.
No jakby się okazało, że faktycznie bez kastracji to bym się ucieszył, mój też Sportline dopiero za 40 dni ma się produkować.
Daj jeszcze znać jaką masz podłogę w bagażniku (o ile masz wersję 5 miejscową).
Cena potwierdzona wyposażenie tez. Wersja 5 osobowa.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Piotrek
Samochód: Kodiaq 1,4TSi 125 KM Red Velvet

Post autor: Piotrek »

Dziś dostałem informację od handlowca że termin przyspieszony na 5 tydzień i zablokowany. Planowany odbiór koniec lutego. Zamawiałem na początku września Sportline 1.5

Awatar użytkownika
Czarny
Samochód: Mercedes Benz GLC 200d

Post autor: Czarny »

Ja zamawiałem 5 październik. Dziś dzwoniłem. Skoda nie jest wstanie wskazać daty. Mówią zadzwoń Pan za półtora miesiąca .....

Awatar użytkownika
Czarny
Samochód: Mercedes Benz GLC 200d

Post autor: Czarny »

:shock: Ja zamawiałem 5 październik. Dziś dzwoniłem. Skoda nie jest wstanie wskazać daty. Mówią zadzwoń Pan za półtora miesiąca ..... :shock: :oops:

Awatar użytkownika
WaC
Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7

Post autor: WaC »

Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.

longmanpl
Samochód: Kodiaq Sportline 2.0 TSI

Post autor: longmanpl »

Oby, oby.
Ja wczoraj rozmawiałem z handlowcem P*ichty - brak błędów w konfiguracji bo obcięciu wyposażenia w Sportline, ale nadal brak terminu :/

Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka

ODPOWIEDZ