Na termin produkcji co i tak nie jest pewnehinio pisze:Myślę że 5 miesięcy to absolutne minimum!
Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Na termin produkcji co i tak nie jest pewnehinio pisze:Myślę że 5 miesięcy to absolutne minimum!
Zamówiłem Sportline z tym silnikiem na początku lipca i do tej pory nie mam terminu produkcji.FEDEV pisze:Czy czas oczekiwania na Kodiaqa jest zawsze taki sam? Czy zamówienia późniejsze mają dłuższy czas oczekiwania niż te z np. wakacji?
Ja zamówiłem 25 listopada i zastanawiam się kiedy mniej więcej mogę spodziewać się odbioru.
Zamówiona wersja to Sportline TSI 2.0 190 KM.
U mnie też został obcięty Side Assist z Rear Traffic. Cantona nie brałem, ale pewnie też by wycieli.longmanpl pisze: ↑29 gru 2021, 0:23Zamówiłem Sportline z tym silnikiem na początku lipca i do tej pory nie mam terminu produkcji.
Z kolei auta zamawiane później, ale np. 1.5 TSI, bez dodatków w wyposażeniu, otrzymały terminy produkcji.
Więc mamy wróżenie z fusów co do czasu realizacji zamówienia.
Poza tym producent obciął wyposażenie - brak Cantona, side assist z rear traffic w moim przypadku.
Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Raz w tygodniu to może nie, bo znienawidzi i przestanie w ogóle odbierać telefony. Ale raz na miesiąc warto zadzwonić i zapytać jak sytuacja. Nie zawsze będzie miał dobre wiadomości. Ja na początku grudnia dzwoniąc uzyskałem info, że na produkcję wchodzi w 2 tygodniu stycznia i jak pytałem przed świętami o ofertę na leasing i przy okazji o stan zamówienia okazało się że niestety produkcja przesunięta na 7 tydzień. Nie wiadomo z jakiego powodu.
Co zamawiałeś? Bardziej chodzi o silnik i czy jest tam canton, martwe pole i kamery 360. Jestem ciekaw czy tylko manuale produkują teraz albo auta bez tych uciążliwych komponentów