Kodiaq 2021

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
Kemot
Samochód: Kodiaq 1.5 TSI

Re: Kodiaq 2021

Post autor: Kemot »

Gratuluję i życzę bezproblemowego korzystania z autka!

Przy okazji, czy jest szansa abyście szczęśliwcy sprawdzili jaką faktycznie macie skrzynię DSG w silniku 1.5TSI?

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

balzaak
Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TDI

Post autor: balzaak »

Właśnie zobaczyłem konfigurator i wychodzi na to, że L&K 2.0TDI cena bazowa wzrosła chyba o 7k i nie ma już "pakietu rodzinnego". Czyli jeżeli dobrze pamiętam to blokowanie tylnych drzwi + osłony przy otwieraniu drzwi. Niby L&K nie kastrują ze standardu. Ciekawe czy wywalą mi pakiet rodzinny. Na szczęście nie jest to opcja na której mega mi zależy, ale cena wzrosła srogo.

wasyleq
Samochód: Jeszcze nie Kodiaq

Post autor: wasyleq »

Z rodzinnego wypadło: elektryczna blokada otwarcia tylnych drzwi od wewnątrz

snowb
Samochód: Kodiaq RS '22 soon.TM

Post autor: snowb »

Jak można usunąć tak podstawową funkcję jak blokada drzwi z wewnątrz to są po prostu jakieś jaja. Kiedy zamawiałem RS'a tydzień temu to Pani twierdziła, że wywalili to z Superba albo Octavii, ale że z Kodiawa na razie nie...

Jeśli chodzi o pakiet rodzinny to już nie był dostępny, ale rzekomo Door Protect przenieśli do standardu.

Xysiu
Samochód: Kodiaq FL 2.0 TSI L&K

Post autor: Xysiu »

Słyszałem ze ma być to w wersji ręcznej - nie elektronicznie.

Pozdrawiam,

Krzysiek

wasyleq

snowb pisze:
14 gru 2021, 10:39
Jak można usunąć tak podstawową funkcję jak blokada drzwi z wewnątrz to są po prostu jakieś jaja. Kiedy zamawiałem RS'a tydzień temu to Pani twierdziła, że wywalili to z Superba albo Octavii, ale że z Kodiawa na razie nie...

Jeśli chodzi o pakiet rodzinny to już nie był dostępny, ale rzekomo Door Protect przenieśli do standardu.
w nowym cenniku na 2022 nie ma tego zdania. dla mnie to wszystko jedno - nie mam malych dzieci.

Obrazek

spinaczOK

Post autor: spinaczOK »

Cześć wszystkim mam zamówionego miśka aktualnie z terminem produkcji na 5ty tydzień 2022. Dziś dostałem z salonu informacje, że z mojej konfiguracji wyleciał canton i kamery 360. Zastanawia mnie najbardziej jaka jest różnica w seryjnym nagłośnieniu w porównaniu do cantona.

longmanpl
Samochód: Kodiaq Sportline 2.0 TSI

Post autor: longmanpl »

spinaczOK pisze:Cześć wszystkim mam zamówionego miśka aktualnie z terminem produkcji na 5ty tydzień 2022. Dziś dostałem z salonu informacje, że z mojej konfiguracji wyleciał canton i kamery 360. Zastanawia mnie najbardziej jaka jest różnica w seryjnym nagłośnieniu w porównaniu do cantona.
Różnica poza tym, że standard nie ma subwoofera?
Testowałem standard w przedlifcie, model MY21 - brak subwoofera odczuwalny (miałem w Insignii B).
Podobno, w FL standard gra lepiej, ale tylko 'podobno'.

Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka

spinaczOK

Post autor: spinaczOK »

No trudno nic się nie zrobi. Mam nadzieje, ze fabryczne bedzie gralo znosnie bo zamawiajac nie sprawdzalem. Słabe, że czekając tyle czasu teraz przychodzą takie informacje. Ktoś z was też ma tego typu problemy bo podobno już od miesiąca informują o braku cantona? Nie znalazłem jeszcze tematu z takim problemem?

wasyleq

Canton i asystenci zostają w l&k gdzie są w standardzie.

Tam gdzie zamawiane jako opcja - niestety wylatuje .

Tak mi powiedziano.

ODPOWIEDZ