Ja mam. Mój dojechał tydzień temu. Załatwiam papierologię. Odbieram w sobotę.
Podobno w listopadzie się ruszyło (tzn. przyjeżdżało więcej), teraz znowu spowolniło...
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
trzymam kciuki za to
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
Po zawirowaniach, z III tygodnia, mój Michu trafił na VI tydzień.
Dla kumatych, w moim temacie: nie płacę za to, czego nie dostanę. Nie chcę zapeszać, więc nie podaję teraz szczegółów.
Dla kumatych, w moim temacie: nie płacę za to, czego nie dostanę. Nie chcę zapeszać, więc nie podaję teraz szczegółów.
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
- stingerA6
- Samochód: Bardzo Mocarny Wagon - prawie Kodiaq
Dobre wieści. Widać produkcja ruszyła.
"Forum to nie agencja towarzyska.....wszystkim nie dogodzimy"
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."
Osobiście chciałbym móc to potwierdzić. W poniedziałek minęło 5 mcy bez wyznaczonej daty produkcji.stingerA6 pisze:Dobre wieści. Widać produkcja ruszyła.

Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
U mnie to samo, ale jak się okazało to nawet dobrze. Zmieniam RS na L&K - ma cantona i kamery 360, a do tego z wyposażeni dodatkowym takim jak chciałem w RS jest o 20 tys tańszy. Szkoda mi tylko silnika..
@namerci wypadłeś z kolejki czy zmiana na LK nie ma znaczenia?
Mój wyjściowy konfig był poniżej 200k, więc niestety RSa musiałem odpuścić.
Kamery 360 nie moja bajka, więc nie zatęsknię - przez 3 lata funkcjonowałem Insignią B bez tego, a jest najdłuższa w segmencie i nie wąska. Oczywiście jest to jakas wygoda przy niskich słupkach, murkach itp.
Bardziej szkoda mi foteli, Cantona oraz Side assist z rear traffic. Dokładnie w tej kolejności. Aczkolwiek nie wiem czy wypadną bo dealer milczy. Na początku listopada konfiguracja była jeszcze wg zamówienia.
Mój wyjściowy konfig był poniżej 200k, więc niestety RSa musiałem odpuścić.
Kamery 360 nie moja bajka, więc nie zatęsknię - przez 3 lata funkcjonowałem Insignią B bez tego, a jest najdłuższa w segmencie i nie wąska. Oczywiście jest to jakas wygoda przy niskich słupkach, murkach itp.
Bardziej szkoda mi foteli, Cantona oraz Side assist z rear traffic. Dokładnie w tej kolejności. Aczkolwiek nie wiem czy wypadną bo dealer milczy. Na początku listopada konfiguracja była jeszcze wg zamówienia.
Mi diler powiedział, że z kolejki sie nie wypada, bo robi zmiany w moim obecnym zamówieniu. I tak zmiany musi nanieść aby dostosować się do nowego cennika, więc powiedział, że mogę zmienić na L&K bez ryzyka wypadnięcia z kolejki.
Też jeżdżę Insignią w Hatchbacku i jest ciut większa gabarytowo od Kodiaq'a, natomiast kamery do bardziej dla mojej żony. Ale L&K to nie tylko kamery, tak jak u Ciebie, mi także zależało na Cantonie. Do tego mają wejść / weszły przepisy z podwyżką do mandatów, więc łatwiej mi odpuścić RS, na rzecz dodatków w L&K, a koniec końców i tak L&K full wypas jest 20k tańszy od mojego RSa.
Też jeżdżę Insignią w Hatchbacku i jest ciut większa gabarytowo od Kodiaq'a, natomiast kamery do bardziej dla mojej żony. Ale L&K to nie tylko kamery, tak jak u Ciebie, mi także zależało na Cantonie. Do tego mają wejść / weszły przepisy z podwyżką do mandatów, więc łatwiej mi odpuścić RS, na rzecz dodatków w L&K, a koniec końców i tak L&K full wypas jest 20k tańszy od mojego RSa.
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
A co odnośnie ceny? Wchodzisz w nowy cennik?
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
Nie chcę Cię martwić, ale skontaktuj się z dealerem.
Jeżeli nie masz tygodnia produkcji to może być już ‚obcięty’ tylko Ty jeszcze o tym nie wiesz.