Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Tak jak pisałem, zmiany w konfigu wynikają ze zmienionej konfiguracji do produkcji na nowy rok. Więc jednak się zgadza z informacjami. Ceny podobno zostają z zamówień. W sumie dobrze że zamawiałem L&K. Cena będzie z czerwca full wypas
.
- Czarny
- Samochód: Mercedes Benz GLC 200d
Ja też zamówiłem Lusterka&Klamki jak ktoś już tak pisał. Nie mogę się doczekać wiosny 
Ja też dzisiaj dostałem info, że L&K nie obcinają, oprócz jakiegoś tam ryglowania drzwi od środka(?). U mnie także potwierdzili, że auto jest zamówione i cena będzie taka jak na zamówieniu - zobaczymy! Kiedy będzie, tego nie wiadomo. Nie ma terminu produkcji a zamówienie było robione w czerwcu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mój RS bedzie obcięty. Dostalem info od dilera że wszystkie auta produkowane od 48 tygodnia będą podlegać korekcie. Czeka na nowy konfigurator aby przesłać mi specyfikację.
Jak dla mnie to tylko zamiana RS na L&K wchodzi w gre albo zrezygnuje z zamówienia. Człowiek czeka od 5 lipca na auto za 230k katalogowo i tu taki numer.
Jak dla mnie to tylko zamiana RS na L&K wchodzi w gre albo zrezygnuje z zamówienia. Człowiek czeka od 5 lipca na auto za 230k katalogowo i tu taki numer.
-
dratuszny
- Samochód: Passat B7 DSG TDI 170 KM
Wolałbym obciętego RS niż full wypas L&K:)
Zależy co wycięte i za ile LK.dratuszny pisze:Wolałbym obciętego RS niż full wypas L&K:)
Ale też mi skoczy ciśnienie jak wytną side assist i rear traffic z cantonem.
Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
-
szablesi76
- Samochód: Kodiaq 2021 2.0 tdi dsg
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Informacja dzisiaj od dealera skody: wypasione wersje zaczynaja podróż do Polski. W moim przypadku sportline z kompletem asystentów , vebasto, canton etc.
Zamówienie z maja. Dostawa powinna się odbyć w grudniu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zamówienie z maja. Dostawa powinna się odbyć w grudniu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ciekawe ile tych "wypasionych" wersji jedzie, może wszystkie zmieściły się na 1 lawecieszablesi76 pisze: ↑02 gru 2021, 13:02Informacja dzisiaj od dealera skody: wypasione wersje zaczynaja podróż do Polski. W moim przypadku sportline z kompletem asystentów , vebasto, canton etc.
Co dokładnie wytną ? Canton, Side Assit, kamery 360, coś jeszcze ?namerci pisze:Mój RS bedzie obcięty. Dostalem info od dilera że wszystkie auta produkowane od 48 tygodnia będą podlegać korekcie. Czeka na nowy konfigurator aby przesłać mi specyfikację.
Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka