Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Mój od tygodnia stoi w salonie i kurde jakoś mnie do niego nie ciągnie 
-
frutis13
- Samochód: KODIAQ 2.0 TDI 140kW Style
Agnes mam nadzieję że to nie Twój był na tej lawecie? Biały..agnes pisze: ↑12 maja 2017, 20:56A ja czekam i czekam...
Wyprodukowany w 17 tygodniu i jeszcze nie dojechał do dealera (chociaż miał być dzisiaj).
Zażartowałam, że będę musiała go dobrze sprawdzić, bo chyba jest w naprawie blacharskiej, ale handlowiec stwierdził, że taki status, (informujący o szkodach transportowych) wyświetla się w systemie i mojego przypadku nie dotyczy.
Przynajmniej będę miała "alibi" na dokładne sprawdzanie, nie wyłączając grubości powłoki malarskiej.
Mam nadzieję na odbiór w przyszłym tygodniu.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... &a=65&c=61
- jankess4
- Samochód: KODIAQ 1,4 TSI 4x4 STYLE MANUAL
Trochę się wygniotły. Ale chyba to były superbyfrutis13 pisze:Agnes mam nadzieję że to nie Twój był na tej lawecie? Biały..agnes pisze: ↑12 maja 2017, 20:56A ja czekam i czekam...
Wyprodukowany w 17 tygodniu i jeszcze nie dojechał do dealera (chociaż miał być dzisiaj).
Zażartowałam, że będę musiała go dobrze sprawdzić, bo chyba jest w naprawie blacharskiej, ale handlowiec stwierdził, że taki status, (informujący o szkodach transportowych) wyświetla się w systemie i mojego przypadku nie dotyczy.
Przynajmniej będę miała "alibi" na dokładne sprawdzanie, nie wyłączając grubości powłoki malarskiej.
Mam nadzieję na odbiór w przyszłym tygodniu.![]()
Mogłeś to lepiej rozegrać (gdybyś sprawdził kolor)jankess4 pisze: ↑16 maja 2017, 21:04Trochę się wygniotły. Ale chyba to były superbyfrutis13 pisze:Agnes mam nadzieję że to nie Twój był na tej lawecie? Biały..agnes pisze: ↑12 maja 2017, 20:56A ja czekam i czekam...
Mam nadzieję na odbiór w przyszłym tygodniu.![]()
Bo właśnie dzisiaj jechał do salonu, nawet całkiem niedaleko mnie, faktycznie mogłabym się przestraszyć.
Idzie to (a może jedzie) jak krew z nosa, ale już bliżej, jak dalej.
W okolicy weekendu odbieram.
PS Właśnie zobaczyłam artykuł i zdjęcie (szkoda, że tylko jedno...).
Dobrze, że to nie mój, nie ten rejon.
Boże Ciało?
-
frutis13
- Samochód: KODIAQ 2.0 TDI 140kW Style
jankess a ten biały na górze to nie misiek?
-
mitchell
- Samochód: Skoda Kodiaq 1.4 TSI 150KM DSG Style
Mercedes klasy G na gorze, na dole Octavia RS. Tyle chyba ucierpiało, patrząc na te zdjęcia.
Poza tym w treści artykułu wszystko napisane...
Poza tym w treści artykułu wszystko napisane...
Ostatnio zmieniony 16 maja 2017, 22:04 przez mitchell, łącznie zmieniany 2 razy.