Kodiaqi na ulicach
Re: Kodiaki na ulicach
Od początku maja widziałem 3 szt. stalowy w Wiedniu i dwa białe Lubin,Kołobrzeg.Wyglądają dostojnie, ich widok bardzo cieszył oko i duszę.
Re: Kodiaki na ulicach
No nie powiem, ja też z ciekawością wypatruję Kodiaqów ale jak na razie we Wrocławiu sztuk zero :/ (choć wiem, że forumowe wrocławskie niedźwiadki - przynajmniej dwa - już jeżdżą
)
-
bodzioxl
- Samochód: Skoda, Kodiaq, Ambition 1,4 TSI, 125kM
Re: Kodiaqi na ulicach
Proponuję wspomóc identyfikację i dodać do nazwy użytkownika pierwsze dwie litery numeru rejestracyjnego.
bodzioDW Skoda, Kodiaq, Ambition 1,4 TSI, 125kM, 7-os
- offman
- Samochód: Skoda Kodiaq (2017), Ambition, TSI 2.0, DSG, 4x4
Przy leasingu to będzie się rozmiało z prawdą, bo rejestracja może być w całkiem innym mieście niż miejsce w garażowania samochodu.
I love apres ski! 
-
bodzioxl
- Samochód: Skoda, Kodiaq, Ambition 1,4 TSI, 125kM
Identyfikacja miała by dotyczyć miejsca zamieszkania, czyli gdzie nasz Kodiaq najczęściej się przemieszcza. Ja dodałem DW w podpisie. Tym samym w każdym poście będzie widać, że jeździmy po Wrocławiu.
bodzioDW Skoda, Kodiaq, Ambition 1,4 TSI, 125kM, 7-os
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
W profilu jest pole na lokalizację, serdecznie zachęcam do wypełnienia go 
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Ja widziałem łącznie 3 sztuki. Pierwszą na początku kwietnia (Biały) na trasie za Nadarzynem. W zeszłym tygodniu w odstępie 15 minut biała Style i czarna Style. Pierwsza na Rondo Daszyńskiego a druga na Grójeckiej. Było widać, że nowiutkie 
A jak ja widzialem swojego jak zona nim odjezdzala to sie liczy? 
We Wrocławiu widziałem 2 jeden biały drugi lava blue..i jeszcze jeden jest 4 domy od mojego pod Wrocławiem Lava blue..