Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
ja zamówiłem 1.5 style koniec czerwca, dziś dzwoniłem i nadal nic nie wiadomo, brak terminu produkcji. co do wyposażenia lub jego braku tez nic nie wiedzą.
Czesc, mój Kodiaq jest już u Dilera, dziś leasing odebrał tablice i ogarnął ubezpieczenie. Planowany odbiór w następnym tygodniu.
Jeden mały problem - brak opon zimowych. Już zaczął się sezon - wiec auto powinni wydać e zimowych butach. Ale z braku opon rozważają wydać go na letnich i załatwiać zimówki. Dziwne to trochę - bo wg oponeo zimowe 19” są na stocku.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jeden mały problem - brak opon zimowych. Już zaczął się sezon - wiec auto powinni wydać e zimowych butach. Ale z braku opon rozważają wydać go na letnich i załatwiać zimówki. Dziwne to trochę - bo wg oponeo zimowe 19” są na stocku.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
hinio
- Samochód: czekam na: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 150KM 4x4
Hellborn. Z czego to wynika że powinni auto wydać w zimowych butach? Z przepisów, czy z Twojego doświadczenia...
Pytam bo 3 lata temu odbierałem auto w styczniu i wydali mi na letnich... a ja przyznam się szczerze nie wnikałem w to za bardzo... bo i tak zamierzałem kupić komplet zimowych na felgach.
Pytam bo 3 lata temu odbierałem auto w styczniu i wydali mi na letnich... a ja przyznam się szczerze nie wnikałem w to za bardzo... bo i tak zamierzałem kupić komplet zimowych na felgach.
Mi diler powiedział, że auto zawsze zjeżdża na letnich, bez względu na porę roku.
mi tez bo pytałem o to czy kapcie będą zimowe i podobno innych jak letnie nie montują w fabryce
Hellboy przypomnij konfig auta
Hellboy przypomnij konfig auta
I kiedy zamawiany byl
10.06.2021 Style, dach, asystenci, przygotowanie pod hak, szyba grzana
https://cc.skoda-auto.com/pol/pl-PL/sum ... %7Csummary
https://cc.skoda-auto.com/pol/pl-PL/sum ... %7Csummary
-
hinio
- Samochód: czekam na: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 150KM 4x4
Dokładnie. Nowe auto odbieram po raz 4, zawsze na letnich kapciach. Najchętniej odebrałbym na całorocznych...
No chyba że ktoś dokupuje od razu w salonie zimówki, to już inna bajka.
No chyba że ktoś dokupuje od razu w salonie zimówki, to już inna bajka.
no fajna konfiguracja, kurcze ciekawe od czego zależy produkcja, mój nawet nie ma terminu produkcji
pytalem o zimowki to mają mieć dobre ceny na opony i ewentualnie felgi, zmienia gratis a letnie oddają w bagażniku przy odbiorze auta