Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Jak mnie tak "wydymają" to myślę, ze temat nagłośnię. Media i konkurencja podchwyci temat i postaram się, aby potencjalny klient wiedział o tym, że Skoda może mu wyprodukować auto w innej, uboższej specyfikacji i kazać zapłacić jak by samochód miał wszystko. Kwestia odpowiedniego nagłośnienia, "temat w Uwadze" itp i Skoda straci pewnie spory procent nowych klientów. Wkur.... mnie nie puszcza.... otwieram browara może po browarze trochę ochłonę...
-
hinio
- Samochód: czekam na: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 150KM 4x4
Panowie spokojnie. Nie wiadomo czy to Skoda kręci, czy dealer chce dorobić sobie bo zyski spadają.
Szkoda że tak się rozdwoiliście na wątkach. Jeden temat w dwóch wątkach nie wiadomo gdzie pisać...
Szkoda że tak się rozdwoiliście na wątkach. Jeden temat w dwóch wątkach nie wiadomo gdzie pisać...
bez asystentów to nie bardzo jest sens dla mnie kupować, tylko jak patrzyłem po różnych ogłoszeniach to raczej byli asystenci dostępni, dziwne ze inni producenci maja bez problemu dostępnych asystentow
-
hinio
Inni producenci czy inni dealerzy?
producenci, a ogłoszenia o autach na stronach dealerów skody swoja droga,
-
hinio
Ok. Jak znam życie to pewnie dealer chce jak najszybciej upłynnić auto i mieć kasę aby biznes się kręcił. A tak to będzie czekał nie wiadomo ile na asystentów. WaC... Ja bym tego nie podpisywał.
-
hinio
No zgadza się. Ale też i cena moim zdaniem jest zupełnie inna niż L&K wynegocjowany pół roku temu... Więc powtórzę jeszcze raz: to pewnie dealer coś tutaj kręci...
https://bednarek.com.pl/samochody/skoda ... odiaq-9825
tylko ceny maja takie ze faktycznie lepiej lexusa kupic
tylko ceny maja takie ze faktycznie lepiej lexusa kupic
załóżmy wątek
co zamiat kodaiaqa?
co zamiat kodaiaqa?