Heh 7mm mówisz, dokładnie o tyle Kodiaq Scout jest wyższy od zwykłego Kodiaq
W co warto doposażyć Kodiaq , a co można pominąć ?
Re: W co warto doposażyć Kodiaq , a co można pominąć ?
DO developer
I to by się właśnie zgadzało bo Scout z tego co mi mówił sprzedawca to nic innego jak pakiet stylistyczny bazujący na Ambition. Mówił, że właściwie tylko tych zderzaków nie da się dobrać do Style. Cała reszta łącznie z dekorami pojawi się w konfiguracjach prędzej czy później.
Osobiście bardzo chętnie zwiększyłbym prześwit zwykłego Kodiaq, ale nikt mi żadnych podkładek nie oferował, a wziąłem ów pakiet na bezdroża.
DO developer
Opcja, z której jestem bardzo zadowolony to ACC. Wziąłem to bez przekonania, a teraz tak z 60% czasu jeżdżę z włączonym ACC, naprawdę świetna sprawa i warto wziąć w wersji co najmniej do 160 km/h, bo wtedy załatwia to większość jazdy po autostradach i w mieście. Polecam.
W wersji style to ACC do 160 km/h jest w standardzie?
-
dag
- Samochód: Kodiaq 1,4 TSI 110 kW DSG Style
ktoś z Was ma osłony przeciwbłotne (chlapacze)?
Zastanawiam się nad LANE ASSIST. Jeśli ktoś mógł by się wypowiedzieć o swoich doświadczeniach ze współpracy z tym systemem to z góry dzięki.
Ja też poproszę o opinię. Jeszcze mogę domówić. Nie wziąłem, gdyż czasem korzystam z wąskich dróg i w Toyocie ciągle mi to pika.... W skodzie, z tego co wiem jest dodatkowo opcja korekcji toru i mam obawy, że będzie nieciekawie