Opony
Re: Opony
Witam ,tak sobie myślę bo odbieram miśka w październiku czy uda się wybębnić na zimę dodatkowo stalówki z zimówkami, Ja próbowałem podjąć rozmowę przy składaniu zamówienia niby była by możliwość ale za dopłatą,po dłuższej rozmowie Pan M... powiedział że mam poczekać do odbioru to pomyślimy, ale wiadomo chciało by się w gratisie......, w myśl zasady kto pyta nie błądzi może się uda, potem padła opcja drugi zestaw na alusach ale cena kosmos około 8k. Czy ktoś próbował podobnie jak Ja????
Witam,
Czyli nie ma zasady co do wersji czy rodzaju silnika czy TSI, czy TDI. Pełna loteria, jak z terminami. Ciekaw jestem, czy ktoś dostanie Hankuki na przedniej osi i Pirelli na tylniej.
Czyli nie ma zasady co do wersji czy rodzaju silnika czy TSI, czy TDI. Pełna loteria, jak z terminami. Ciekaw jestem, czy ktoś dostanie Hankuki na przedniej osi i Pirelli na tylniej.
Odbierałem 2 Kodiaq wyprodukowane w 10 i 11 tygodniu. Praktycznie bliźniaczo podobne, wersja Style, diesle 190 KM. Pierwszy miał zamontowane Pirelli Scorpion Verde, drugi Hankook Ventus S1 evo2 suv. Tak więc śmiem twierdzić, że to co montują jest dziełem przypadku i tego co w danej chwili mają na magazynie. Powiem uczciwie, że trochę zmartwiłem się widząc te Hankooki w moim samochodzie, ale poczytawszy recenzje i opinie trochę się uspokoiłem tym bardziej, że w Superbie miałem wielkie problemy z Pirellkami. Niesamowicie szybko "spadały" i były bardzo delikatne oraz podatne na uszkodzenia. W ciągu 4 lat eksploatacji wymieniłem komplet tych Pirelli, a już w ostatniej fazie użytkowania zdecydowałem się na wzmocnione Dębice PRESTO, które niczym nie ustępowały. Nie były głośniejsze, bardziej śliskie, a jedynie a może, aż ponad 50% tańsze. Ale wracając do opon do Kodiaq. W tej chwili korzystając z okazji kupiłem komplet zimowek, a wybrałem
Hankook WINTER I-CEPT EVO2 SUV W320A 235/50R19
-
kamilR
- Samochód: Hyundai Tucson 1.7crdi '15,Koleos 2.0dci 4x4 '17
Hankook bardzo dobre opony ja sobie chwalę i zimow i letnie .Skorek pisze: ↑09 maja 2017, 21:58Odbierałem 2 Kodiaq wyprodukowane w 10 i 11 tygodniu. Praktycznie bliźniaczo podobne, wersja Style, diesle 190 KM. Pierwszy miał zamontowane Pirelli Scorpion Verde, drugi Hankook Ventus S1 evo2 suv. Tak więc śmiem twierdzić, że to co montują jest dziełem przypadku i tego co w danej chwili mają na magazynie. Powiem uczciwie, że trochę zmartwiłem się widząc te Hankooki w moim samochodzie, ale poczytawszy recenzje i opinie trochę się uspokoiłem tym bardziej, że w Superbie miałem wielkie problemy z Pirellkami. Niesamowicie szybko "spadały" i były bardzo delikatne oraz podatne na uszkodzenia. W ciągu 4 lat eksploatacji wymieniłem komplet tych Pirelli, a już w ostatniej fazie użytkowania zdecydowałem się na wzmocnione Dębice PRESTO, które niczym nie ustępowały. Nie były głośniejsze, bardziej śliskie, a jedynie a może, aż ponad 50% tańsze. Ale wracając do opon do Kodiaq. W tej chwili korzystając z okazji kupiłem komplet zimowek, a wybrałem
Zmieszczą się bez problemu.