Ogólnie sprawa wygląda tak - chcę wziąć leasing na samochód. Po większych przemyśleniach wybór padł na Skodę Kodiaq - tak na dany moment prawie jestem zdecydowana.
Działalność prowadzę już jakiś czas, ale ogólnie będzie to mój pierwszy leasing i nie ukrywam, że nie znam się w ogóle na leasingu samochodów. Widziałam tu jakiś kilkuset wątkowy temat o chwaleniu się leasingiem jaki się wybrało, ale nie dałam rady przez niego się przedrzeć. Za duże to jest.
Proszę Was o proste odpowiedzi - czy warto wziąć ten leasing w Volkswagen \ Skoda Leasing? Czy lepiej wybrać jakiś bank? Jeden znajomy mi polecał PKO inny EFL, a jeszcze inny Santander, bo on ma tam wszystkie leasingi, a z kolei Volkswagen Skoda Leasing mi odradzał, bo mówił że pewnie będzie drogo. Dlatego wolę zasięgnąć neutralnej opinii. Czy rzeczywiście w Volkswagen Skoda Leasing będzie drożej i lepiej wybrać jakieś z banków? Tak dla blondynki
Nie chciałabym dzwonić po 5 bankach potem gadać z każdym konsultantem wertować te oferty zagmatwane i tabele opłat, umowy itp. Dlatego proszę Was o opinię.