Zamiana dekorów
Re: Zamiana dekorów
Zawsze można sobie "strzelić" hydrografikę. W superbie taką mam już kilka lat i do kodiaqa pewnie tez zawita. Można wybrać wzór jaki dusza zapragnie i pokryć tą hydrografiką dowolne elementy w aucie.
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Pokażesz jak to wygląda?
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Chciałem uzyskać coś ala szczotkowane aluminium. Poprzedni właściciel - ksiądz, miał dekory drewno i całe wnętrze czarne. Chciałem je jakoś rozjaśnić. Więc poza standardowymi listwami dekoracyjnymi, "oprawiłem" tez sporą część kokpitu i gładkie plastiki w drzwiach.

Nie wiem czy takie coś już nazywać tuningiem ?

Nie wiem czy takie coś już nazywać tuningiem ?
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Posprzątałem tu. Sporo postów wyleciało, dyskusje o szklanym dachu poleciały do wątku OPCJE WYPOSAŻENIA - tapicerka i panoramiczny dach.
I to by był koniec wielkiego sprzątania ostatnich dni…
I to by był koniec wielkiego sprzątania ostatnich dni…
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Dobra chyba jestem jedyny który do tego się przyznaje, ale mnie się zarąbiście ten dekor czarny połysk w te paski podoba! Widziałem jakiś filmik, gdzie ktoś określił to jako połysk, który ktoś przejechał mokrą, brudną szmatą, wyschło i tak zostało. Wychodzę z założenia, że jak wygląda na brudne gdy jest czyste to jak będzie brudne nie będzie różnicy
W dodatku to coś na czym każdy, kogo zdarzy mi się przewieźć, na pewno wchodząc zawiesi oko, pomaca, skomentuje, że wygląda ch*jowo, na co ja będę mógł powiedzieć, że pod tym ambientowym podświetleniem jest taki wynalazek, klamką zwany, umożliwia otwarcie drzwi w celu opuszczenia pojazdu - w moim obecnym aucie nie mam takiego super odwracacza uwagi i pasażerowi zwracają uwagę na zapach psa w aucie, ale tekst o klamce zwykle też spełnia rolę odwracacza uwagi od zapachu 
-
karbab
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TSI 4x4 7DSG
A jak wygląda dekor w wersji style bez opcji ambiente? Czy ma ktoś zdjęcia?
Jeśli chodzi o dekor Zebra, to w różnych recenzjach na YT różnie on wygląda (zawsze czarny połysk z paskami, ale czasami są bardzo gęste, a czasami luźniejsze).
Jeśli chodzi o dekor Zebra, to w różnych recenzjach na YT różnie on wygląda (zawsze czarny połysk z paskami, ale czasami są bardzo gęste, a czasami luźniejsze).
sprawdziłem i dalej jest w konfiguratorze za jedyne 500 zł - Cokolwiek to znaczy
- Dekor Soulage Brushed dla wersji Ambition
- Dekor Zebra Flow Black Emboss dla wersji Style
Ale może Handlowcy z salonów wyjaśnią co to zmienia
-
karbab
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TSI 4x4 7DSG
Czyli wersja style bez ambientu będzie miała soulage brushed? To by mi pasowało.