Zamiana dekorów

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
Awatar użytkownika
dawajrapa
Samochód: Kodiaq TSI

Re: Zamiana dekorów

Post autor: dawajrapa »

Heheheh, Samson - MISTRZ ;))))

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

miro.t
Samochód: Misiek 2.0TDI

Post autor: miro.t »

Zawsze można sobie "strzelić" hydrografikę. W superbie taką mam już kilka lat i do kodiaqa pewnie tez zawita. Można wybrać wzór jaki dusza zapragnie i pokryć tą hydrografiką dowolne elementy w aucie.

root
Administrator
Samochód: Volvo V90

Post autor: root »

Pokażesz jak to wygląda?
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! :)

miro.t
Samochód: Misiek 2.0TDI

Post autor: miro.t »

Chciałem uzyskać coś ala szczotkowane aluminium. Poprzedni właściciel - ksiądz, miał dekory drewno i całe wnętrze czarne. Chciałem je jakoś rozjaśnić. Więc poza standardowymi listwami dekoracyjnymi, "oprawiłem" tez sporą część kokpitu i gładkie plastiki w drzwiach.

Obrazek

Nie wiem czy takie coś już nazywać tuningiem ? :P ;)

root
Administrator
Samochód: Volvo V90

Post autor: root »

Posprzątałem tu. Sporo postów wyleciało, dyskusje o szklanym dachu poleciały do wątku OPCJE WYPOSAŻENIA - tapicerka i panoramiczny dach.
I to by był koniec wielkiego sprzątania ostatnich dni…
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! :)

Everred
Samochód: Skoda Kodiaq Style 2.0 TSI

Post autor: Everred »

Dobra chyba jestem jedyny który do tego się przyznaje, ale mnie się zarąbiście ten dekor czarny połysk w te paski podoba! Widziałem jakiś filmik, gdzie ktoś określił to jako połysk, który ktoś przejechał mokrą, brudną szmatą, wyschło i tak zostało. Wychodzę z założenia, że jak wygląda na brudne gdy jest czyste to jak będzie brudne nie będzie różnicy :) W dodatku to coś na czym każdy, kogo zdarzy mi się przewieźć, na pewno wchodząc zawiesi oko, pomaca, skomentuje, że wygląda ch*jowo, na co ja będę mógł powiedzieć, że pod tym ambientowym podświetleniem jest taki wynalazek, klamką zwany, umożliwia otwarcie drzwi w celu opuszczenia pojazdu - w moim obecnym aucie nie mam takiego super odwracacza uwagi i pasażerowi zwracają uwagę na zapach psa w aucie, ale tekst o klamce zwykle też spełnia rolę odwracacza uwagi od zapachu :D

karbab
Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TSI 4x4 7DSG

Post autor: karbab »

A jak wygląda dekor w wersji style bez opcji ambiente? Czy ma ktoś zdjęcia?
Jeśli chodzi o dekor Zebra, to w różnych recenzjach na YT różnie on wygląda (zawsze czarny połysk z paskami, ale czasami są bardzo gęste, a czasami luźniejsze).

WuWu
Samochód: Kodiaq 1,4

Post autor: WuWu »

karbab pisze:
17 cze 2017, 19:54
Jeśli chodzi o dekor Zebra, to w różnych recenzjach na YT różnie on wygląda (zawsze czarny połysk z paskami, ale czasami są bardzo gęste, a czasami luźniejsze).
W style chyba zawsze jest ten czarny z połyskiem, bo w salonie oglądałem dwa i oba były style jak to mówią "połysk ze szmatą" a ja bez zamawiania dostałem w ambiente takie coś raczej matowe.
Obrazek

Dawno temu jak zamawiałem to w konfiguratorze można było dokupić jakiś dekor.

WuWu
Samochód: Kodiaq 1,4

Post autor: WuWu »

WuWu pisze:
18 cze 2017, 1:57
karbab pisze:
17 cze 2017, 19:54
W style chyba zawsze jest ten czarny z połyskiem, bo w salonie oglądałem dwa i oba były style jak to mówią "połysk ze szmatą" a ja bez zamawiania dostałem w ambiente takie coś raczej matowe.
Obrazek

Dawno temu jak zamawiałem to w konfiguratorze można było dokupić jakiś dekor.

sprawdziłem i dalej jest w konfiguratorze za jedyne 500 zł - Cokolwiek to znaczy

- Dekor Soulage Brushed dla wersji Ambition
- Dekor Zebra Flow Black Emboss dla wersji Style

Ale może Handlowcy z salonów wyjaśnią co to zmienia

karbab
Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TSI 4x4 7DSG

Post autor: karbab »

Czyli wersja style bez ambientu będzie miała soulage brushed? To by mi pasowało.

ODPOWIEDZ