Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
agnes
Samochód: Skoda Kodiaq 2,0 TDI

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: agnes »

root pisze:
05 maja 2017, 20:14
O, agnes, dawno Cię tu nie było. Jak Twój miś?
Zakładam, że jedzie i jest już blisko. ;) i niedługo będę mogła sobie nim poprawić nastrój.
Póki co, zastanawiam się, po co ludzie podnoszą sobie ciśnienienie bez powodu :?: , ... Może dlatego, że nie mają realnych problemów, a bez adrenaliny nie da się żyć.
Też tak kiedyś myślałam, ale chyba "wyrosłam".
Pozdrawiam

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

Skorek
Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 4x4 AUTOMAT

Post autor: Skorek »

Podobno kobiety łagodzą obyczaje... brawo agnes, bardzo podobają mi się Twoje słowa.

Awatar użytkownika
jankess4
Samochód: KODIAQ 1,4 TSI 4x4 STYLE MANUAL

Post autor: jankess4 »

menthal pisze:
Staszek1 pisze:
05 maja 2017, 18:44
Jak widze wersje 1.4 to zalatuje to kpina , 2 tony wagi kola jak w walcu gwarancja tego ze bedzie zero osiagow i ekonomi .
No tak bezczelni biedacy wydaja 100k i opozniaja kolejke prawdziwym klientom ktorzy placa ponad 150k. Ze tez ktos ich wpuszcza do salonu. Kpina to sa takie nowobogackie wpisy. Przeciez mozna kupic nowe XC90 i miec pewnosc ze zaden biedak ktory chce miec nowy sprawny rodzinny samochod zamiast importowanego skladaka nie skala soba tego Volvo.

Jak na razie to nie spotkalem jeszcze opinii zeby ktos byl niezadowolony nawet ze 125km no ale co tam plebs moze wiedziec jak wczesniej pewnie na oslach jezdzili.
ObrazekObrazek

Dual
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style

Post autor: Dual »

No i zrobiło się mało miło a szkoda, bo przeciez forum chyba nowe i juz polemiki nie potrzebne.
Moze zresetujmy licznik i jeszcze raz:
Sprzedawca poinformował mnie, iż podobno "system wciaz miele" i od poniedziałku powinny powrócić wczesniejsze terminy, czyli moze znów z 2 tyg. 2018 zrobic sie 25 tydzien 2017?
Oby, ale w tym temacie jestem człowiekiem małej wiary.
A jak u Was z terminami?
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style

krzysiek
Samochód: Kodiaq 2.0 TDI Style 190 KM + troche bajerów

Post autor: krzysiek »

Moze nie bedzie zle ostatnio koledze przeskoczylo z 8 tygodnia 2018 na bodajze 30 tydzien.
Nie bedzie zle :)

Dual
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style

Post autor: Dual »

ooooo to by było super i auto na wakacje. Passat juz dawno sprzedany a ja czekam i czekam..
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style

Wito1985
Samochód: Czekam

Post autor: Wito1985 »

Ja w poniedziałek też zgłoszę się do mojego handlowca czy coś się zmieniło z tego 31 tygodnia..i teraz do tego mam dylemat czy szarego Quartz nie zmienić na biały metalic... :)

kamilR
Samochód: Hyundai Tucson 1.7crdi '15,Koleos 2.0dci 4x4 '17

Post autor: kamilR »

Poczytałem troche brytyjskie forum Kodiaq, i niestety smutne jest to ze klienci z PL traktowani sa jako nie wiem- druga kategoria?! Tam ludzie którzy zamówili np. w lutym odebrali auta w kwietniu, ci co zamawiali w marcu maja terminy odbioru na maj:/ a u nas ludzie którzy zamówili w grudniu/styczniu jeszcze nie odebrali i nawet nie wiedza kiedy to nastąpi-szok. Mi specjalnie nie zalezy na szybkim odbiorze potrzebuje miec auto max listopad, mój dealer zapewnia nadal, ze auto ma byc koniec sierpnia, zamawiałem koniec marca.

rafalhtc
Samochód: Hyundai Tucson 2017| 1.6 GDI | Comfort + Navi

Post autor: rafalhtc »

Dokładnie Kamil.
Pisałem właśnie o tym wcześniej, że UK podobnie jak zachód ma zupełnie inne terminy bo dla Skody te kraje są cacy.
Szkoda bo PL w końcu to prawie jak UK tyle nas tam jest rodaków:p

kamilR
Samochód: Hyundai Tucson 1.7crdi '15,Koleos 2.0dci 4x4 '17

Post autor: kamilR »

Tylko taka myśl mi sie nasuwa, ze Skoda ma takie podejście do rynku PL, poniewaz i tak maja u nas super sprzedaz wiec nie musza tak dbać o polskiego klienta bo i tak kupi i tak kupi. Zreszta cała zaplanowana sprzedaz na Kodiaqa na 2017 czyli te 3300 sztuk rozeszło im sie do marca, jak sie ktoś wykruszy z zamowienia to i tak momentalnie znajdzie sie kolejny napalony...wiec w sumie skoro towar taki pożądany to klienta mozna miec...wiadomo gdzie.

ODPOWIEDZ