Kodiaq 2021
Re: Kodiaq 2021
Dlatego napisalem, ze mi sie wydaje, ze byla zwykla w Style 
Fakt - 99% ma, ale ja prawie sie nie nacialem przez to na takiego, co nie mial
Fakt - 99% ma, ale ja prawie sie nie nacialem przez to na takiego, co nie mial
-
Mans
- Samochód: VW Tiguan FL 1.5 TSI DSG7
@tomek000 w pakiecie Comfort jest ta droższa bezdotykowa a rozmawiamy o tej zwykłej za 1800zł
Natomiast super sprawa, że jest nadal pakiet komfortowego snu Premium za 2400zł
(rozkładane oparcia zagłówków w drugim rzędzie siedzeń, rolety przeciwsłoneczne szyb
bocznych tylnych drzwi, koc, dwa dywaniki Lounge Step, dźwiękochłonne szyby boczne z przodu, SUNSET)
Generalnie cenowo Kodiaq pozostaje bezkonkurencyjny w swojej klasie bo to obecnie najtańszy suv tych gabarytów dostępny na rynku polskim
Skoda zamieściła wprawdzie nowy cennik RM2021 ale konfigurator nadal jest jeszcze ten stary
Czekam z niecierpliwością na FL
I co najlepsze, jest nadal wiekszy od wiekszosci nowych europejskich minivanow 
I jest lepiej wyposazony
W ogole wersja Style jest bardzo ciekawym tworem ktorego nie widizalem u innych producentow podczas wizyt w salonach - jesli nie potrzebujesz skory i ladnych zderzakow (jak ja) to okazuje sie lepiej wyposazona w standardzie niz drozsze opcje 
Oczywista oczywistoscia jest, ze w MY2021 jest standardowo DAB+
I jest lepiej wyposazony
Oczywista oczywistoscia jest, ze w MY2021 jest standardowo DAB+
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
W konfiguracji różnica pomiędzy wypasionym Stylem a podobnie wyposażonym L&K jest na poziomie 2-3%
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
nie bylem precyzyjny
chodzilo o wlasnie o takiego "nie wypasionego" Style - w zasadzie oprocz kilku rzeczy, asystentow i skory funkcjonalnie sa podobnie wyposazone - i chodzilo wlasanie o to, ze ta granica jest dosc mala, w wielu modelach innych producentow pewne dodatki i "umilacze" sa tylko w najwyzszych wersjach 
Ja się dlatego do Kodiaqa przekonałem, bo w wersji LK jest praktycznie już wszystko, więc nie ma sensu brać innej wersji (moim zdaniem), pakiet komfortowego snu jest tu więc o połowę tańszy bo dla LK kosztuje 1200zl, elektryka siedzeń jest już w fotelu pasażera w standardzie w RM2021, więc za wentylację nie trzeba płacić 4000zl tylko 2 tys:) i za Full można zmieścić się w 200tys, co w innych markach jest nieosiągalne, Tiguan Allspace w podobnej konfiguracji wychodzi duzo ponad 200k a Sorento ok 220k
-
klimas7
- Samochód: Kodiaq TSI 2.0 190KM L&K RM20
Jest w końcu Polski konfigurator do RM21.
Zgadza się wszystko to co pisali poprzednicy, niestety czujniki ciśnienia w oponach nadal tylko w Czechach. Z ciekawostek, potaniały belki i kufer na dach.
- stingerA6
- Samochód: Bardzo Mocarny Wagon - prawie Kodiaq
Ciekawe w Sportline felgi tylko 19' Triglav
"Forum to nie agencja towarzyska.....wszystkim nie dogodzimy"
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."
Hmmm... co dziwne to przy konfigurowaniu L&K TSI 190KM raz, że cena jest inna niż w cenniku bo 185000zł (gdzie w cenniku to 177300zł po przecenie), a dwa to okno dachowe panoramiczne jest w standardzie bo jest zaznaczone już w konfiguracji, chyba przy wyborze innej tapicerki, bo są 2 czarne i 2 beżowe a było po jednej... ale jaka jest różnica między tymi tapicerkami to nie wiem..