Dzis zauwazylem, ze tylne swiatla, przy wlaczonych mijania nie swieca chyba tak, jak powinny:
/ nie wiem jak wkleic zdjecie piszac z komorki, dodam pozniej z kompa/ ale swieca mi tylko lampy w blotnikach, i brakuje tej kreski w malej lampie w klapie bagaznika (przedluzajacej ksztalt "C" swiatla). Czy u Was swieca jak w linku ponizej, czy moze tez bez swiatel w klapie?
Powinno byc tak:
http://www.autopromag.com/wp-content/up ... llight.jpg
Aha- i czy przy wlaczonym wstecznym swieci Wam tylko lewa strona? Bo moze u mnie cos calkiem nie tak z lampami w klapie...
Tylne swiatla "C"
Re: Tylne swiatla "C"
A jaka wersja wyposazeniowa? Czy dokupowałes opcje "pełne oświetlenie tylne w technologi led". W superbie III jest podobnie, wersja ambition nie ma paska ledowego na lampach na klapie natomiast od wersji style taki pasek ledowy na klapie jest w standardzie.
Noto temat rozwiazany, mozna zamknac. Dzieki bardzo za odpowiedz.
Swoja droga, ciekawe czy mozna teraz dokupic te lampy w klape ze Style z paskiem led jako czesc zamienna i podpiac np pod oswietlenie tablicy rejestracyjnej? Bo wyglada na to, ze one teraz wcale nie swieca...
Swoja droga, ciekawe czy mozna teraz dokupic te lampy w klape ze Style z paskiem led jako czesc zamienna i podpiac np pod oswietlenie tablicy rejestracyjnej? Bo wyglada na to, ze one teraz wcale nie swieca...
Spoko, ale tych "glownych" duzych lamp z blotnikow chyba nie trzeba wymieniac, bo w ambition tez sa LEDowe. Wiec teoretycznie wystarcza te male w klape i bedzie git. Dzieki
-
krotz
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TSI
Sprawdziłem u mnie też świeci się tylko C pewnie chodzi o wersje.
na pewno chodzi o wersję 
-
sigurdos81@gmail.com
- Samochód: Skoda Kodiaq, Ambition 2.0 TSI, 4x4 DSG
Potwierdzam - u mnie przy wlaczonym wstecznym swieci sie tylko lewa lampa. Podejrzewam ze to chyba zarowka. Chociaz zaden komunikat na komputerze pokladowym sie nie pokazal co mnie zastanawia...
tak ma być. Masz tylko jedno wsteczne.
W filmie u Zachar są dwa świata cofania i robią efekt strzały na drodze. To rozumiem tylko w style?