A masz jakąś alternatywę na oku, czy po prostu zarzucasz całkiem pomysł zakupu ?
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
DO developer
Coś muszę kupić, jak nie kodiaq to poszukam 2-letnie volvo xc90. W sumie to już się rozglądam. Z tymi zamówieniami w skodzie to są jednak jaja. Jednak to tylko skoda. Gdybym rezygnował to dam znać 2.tsi style i kupa dodatków, cena samochodu 185000.
-
Rafał
- Samochód: 2.0 tsi lava blue
skoro termin tak odległy, to w tej chwili można zmienić WSZYSTKO - w kolejce czeka tylko numerek więc jeśli się zdecydujesz na oddanie miejsca, to nowy kolejkowicz może skonfigurować auto pod siebie i może okaże się, że trafi na lepszy termin
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Wszystko, ale zachowując silnik, skrzynię i wersję wyposażenia (Style) 
Chyba że się mylę, to Jarek popraw mnie.
Chyba że się mylę, to Jarek popraw mnie.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Też kiedyś myślałem o XC90, ale modele z 2015 to minimum 200K, o 2017 już nie wspominając.
Kodiaq ceną jednak wygrywa.
DO developer
Ale do ceny kodiaqa którego zamówiłem to już nie jest duża różnica.
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
A to dobrze, nie wiedziałem. Ciekawe czy da się również zmienić budę (z krótkiego na kombi i na odwrót), ale to już nie kwestia Kodiaqa.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
A gdzie zamawiałeś? Nie czasami na Obornickiej Poznań?
Krakow. Jeszcze byla rozmowa ze to pierwsze zamowienia i beda szybko ... 10 miesięcy to lekkie przegiecie , tym bardziej ze dużo dodatków , panorama, zawieszenie, sportowe skóry , dsg 4x4. 190 diesel. Za ta cene mozna kupic dwa golasy .Gdyby od razu powiedzieli ze to tyle potrwa to bym sie nie zdecydował .Najgorsze jest to ze mija 4 miesiąc i oni dalej maja przybliżony termin ...czyli moze wrzesien 2017 moze luty 2018 ...nikt nic nie wie . A juz bym sie dobrze wkur.... jakby w 2018 wprowadzili jakis mocniejszy silnik . Zaczynam szukac xc90 ...