Skrzypiace plastiki.
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
Re: Skrzypiace plastiki.
Malenstwo8, maja chyba lepszego dostawce plastiku 
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
reklamujcie
Jak skrzypiące uchwyty w drzwiach przod i tyl zareklamowałem - poprawiono mocowania i pomoglo
Jak skrzypiące uchwyty w drzwiach przod i tyl zareklamowałem - poprawiono mocowania i pomoglo
-
FIRCYK
- Samochód: VV TIGUAN II HL 2.0 150HP
To nie kodiaq ale tiguan taśmą materiałowa i zapominamy o niepożądanych dźwiękach.

- Kamil
- Samochód: Skoda Kodiaq Sportline 2.0TDI 110kW
Mój ma 2 lata i 55tys. km.
Skrzypienie podczas jazdy deski, drzwi i rolety.
W serwisie powiedzieli: TEN MODEL TAK MA!
Dobrze że był tani, więc przestałem się tym przejmować!
Skrzypienie podczas jazdy deski, drzwi i rolety.
W serwisie powiedzieli: TEN MODEL TAK MA!
Dobrze że był tani, więc przestałem się tym przejmować!
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
U mnie najbardziej trzeszczy roleta. Boczki zależy od temperatury i drogi. No chyba, że głośno słucham Cantona.
Do Kamil i Malenstwo8 po jakim czasie zaczęły wam trzeszczeć plastiki?
Ja mam auto z marca tego roku z przebiegiem 3000km, i nawet jeżeli bym chciał żeby coś trzeszczało (ciągnąc za uchwyt drzwi, ruszając tunelem środkowym) to jest cisza.
Chyba że wszystko przede mną. Są na forum inni użytkownicy (Małgorzata) z wiekszym przebiegiem i u nich nic nie trzeszczy.
Ja mam auto z marca tego roku z przebiegiem 3000km, i nawet jeżeli bym chciał żeby coś trzeszczało (ciągnąc za uchwyt drzwi, ruszając tunelem środkowym) to jest cisza.
Chyba że wszystko przede mną. Są na forum inni użytkownicy (Małgorzata) z wiekszym przebiegiem i u nich nic nie trzeszczy.
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Potwierdzam - U mnie nie trzeszczy i nigdy nie trzeszczało 
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Koledzy. Jestem szczesliwym posiadaczem Kodiaqa. Wszystkie skrzypiace plastki tj raczki, kratki itd ogarnalem. Nie potrafie sobie poradzic z ta cholerna roleta, takie delikatne trzaski z tej poprzeczki ktora trzyma rolete na swoim miejscu. Tak jak kolega pisal jakby ze srodka. Prwadnice i zaczepy owiniete filcem nie ma szans ze to one. Probowalem na koncach psiknac smarem silikonowym do srodka i jakby na chwile kest troszkę lepiej…. Czy ktos tak mial i ogarnal? Na tem moment rozwazam zakup nowej rolety z allegro - zamiennik z dobrymi opiniami za ok 380 zl. Ma ktos? Testowal?
Jakies inne pomysly? Auto stoi pod chmurka roleta musi byc, staly demontaż nie jest brany pod uwage
Jakies inne pomysly? Auto stoi pod chmurka roleta musi byc, staly demontaż nie jest brany pod uwage