~ Skoda Kodiaq Video Testy / Recenzje / Opinie ~
Re: ~ Skoda Kodiaq Video Testy / Recenzje / Opinie ~
Rozumiem. Ciekawy jestem czy ten problem dotyczy jedynie SUVów a zwykłe terenówki są lepiej zabezpieczone, bo piach potrafi wejść wszędzie.
DO developer
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Jeździł ktoś z Was samochodem po plaży? Pewnie nie bo to zabójcze dla samochodu.
Nie dość, że piach ładuje się wszędzie to jeszcze niszcząca sól.
Dla mnie testy trochę przesadzono. Bo po co komuś udowadniać, że samochód będzie sprawny w każdych warunkach.
Offrodowcy siedzą w garażach całymi tygodniami aby przygotować swoje "miłości" do takich spotkań.
Nie dość, że piach ładuje się wszędzie to jeszcze niszcząca sól.
Dla mnie testy trochę przesadzono. Bo po co komuś udowadniać, że samochód będzie sprawny w każdych warunkach.
Offrodowcy siedzą w garażach całymi tygodniami aby przygotować swoje "miłości" do takich spotkań.
-
rafalhtc
- Samochód: Hyundai Tucson 2017| 1.6 GDI | Comfort + Navi
O tym pisałem- Kodiaqi dały radę przejechać trasę ale trochę na ich zdrowiu to się odbiło.
Ale samo danie rady udowodni i udowodniło wielu osobom, że w codziennym użytkowaniu auto sprawdzi się o wiele lepiej niż wiele innych segmentów lub marek też i tego segmentu czyli SUV.
Ale samo danie rady udowodni i udowodniło wielu osobom, że w codziennym użytkowaniu auto sprawdzi się o wiele lepiej niż wiele innych segmentów lub marek też i tego segmentu czyli SUV.
Rafał ja widzę, że ty jednak bez tego Kodiaqa żyć nie możesz 
- fonus
- Samochód: Kodiaq 1.4 TSI ACT 150 KM 2WD DSG Brąz Magnetic
Półtorej godziny filmu
1.4 TSI
[url=
[url=
ciekawe porównanie wersji ambition i style.
Nie mogę się z nim zgodzić. W wielu wypadkach różnice nie wynikają z wersji Ambition czy Style, a z płatnych dodatków, które w Style też trzeba dokupować (np kolorowy max-dot, oświetlenie ambientowe czy materiał na fotelach).
DO developer
-
Rafał
- Samochód: 2.0 tsi lava blue
w style masz w cenie kolorowy maxi dot
Tak samo jest z jego testem Kodiaq'a (którego nazywa Kodżak) która jest poprzednim filmem na jego kanale. Jego recenzja może wprowadzać w błąd wg. mnie i zawiera trochę błędów/nieścisłości oraz bardzo ogólnych stwierdzeń.
Ale może przesadzam bo pewnie każdy z nas po dłuższym czasie oczekiwania spędzonym na przeglądaniu materiałów ma wiedzę o Miśku lepszą niż niejeden sprzedawca.