Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Mój wczoraj zaczął poród na spawalni, dziś chyba lakiernia, jutro montaż.
-
Mefju
- Samochód: Kodiaq 2.0 tdi 140 KW
I znowu oczekiwanie.... jak nie na cennik, to na miejsce w kolejce, termin produkcji, dostawę, rejestrację... dawno sie tak nie naczekalismy, prawda?
Mój jest dalej mroczny-niewidoczny..
witam mam pytanie czy ktoś zamawiał samochód w połowie kwietnia już po nowych cenach jakie terminy podają dilerzy na dostawę samochodu ?
Wczoraj byłem u dilera a tam czekała na mnie miła niespodzianka z tygodnia 40 wskoczył na 33 
-
frutis13
- Samochód: KODIAQ 2.0 TDI 140kW Style
Felgi mają być być zmienione bo kiedy wybierałem auto (listopad) takie były w ofercie. Uznałem że zostałem wprowadzony w błąd.Ethel pisze: ↑20 kwie 2017, 23:21prosiłeś o nie? Czy dostales takei w ramach Style?frutis13 pisze: ↑20 kwie 2017, 22:53Dziś ponownie dostałem telefon z salonu. Okazało się że termin produkcji przeskoczył z 21 tygodnia na 20ty i taki już pozostanie bo zamówienie się zmroziło. Dumałem jeszcze nad zmianą koloru na czarny ale tym sposobem mam ten dylemat już z głowy..
Mam także potwierdzenie, że auto będzie na felgach Triglav w kolorze "black metalik".. Zobaczymy czy dotrzymają słowa..
W związku z problemami z terminem produkcji i jakością obsługi, felgi obiecał mi zamienić jakiś dyrektor z Poznania który dzwonił do mnie by załagodzić sytuację po tym jak dali ciała z terminem i kiedy dowiedział się o poziomie obsługi w salonie...
Czy jest ktoś na tym forum co zamawiał kodiaqa w listopadzie czy w grudniu i dalej czeka na auto? Jeżeli jeszcze nie odebraliście to jakie macie terminy produkcji? Ja zamówienie pierwszy tydz.grudnia prod miała być 17 tydzień, a teraz sie przesuwa na 23 tydz.Jak tak dalej pójdzie to moge sie nie doczekać. A jak u Was?
-
frutis13
- Samochód: KODIAQ 2.0 TDI 140kW Style
Ja zamawiałem koniec listopada i mam potwierdzony termin produkcji na 20ty tydzień.
- offman
- Samochód: Skoda Kodiaq (2017), Ambition, TSI 2.0, DSG, 4x4
My zamawialiśmy 4 letego 2017. Mieliśmy termin na 19 tydzień. Wczoraj dostaliśmy informację, że auto spadło na 24 tydzień, i że podobno to dotyczy większej ilości Kodiaqów. Dajcie znać czy też macie podobną obsuwę.
PS. Znajomym z 18 tygodnia spadł ba 25-ty.
PS. Znajomym z 18 tygodnia spadł ba 25-ty.
I love apres ski! 
Zamowilem 14 grudnia, termin pojawil sie dop na przelomie lutego i marca i wskoczyl na 30 tydzien z zapewnieniem sprzedawcy, ze na bank sporo przyspieszy. I faktycznie, po kilku dniach wskoczyly na tydzien 14. Auto stoi i czeka na odbior, ale zobiore go dopiero w piatek, po powrocie z urlopu. Takze cierpliwosci, czas szybko leci, w grudniu zapewnienie sprzedawcy, ze auto odbiore max do maja, wydawalo mi sie jakims kosmosem... a zlecialo blyskawicznieEgon pisze: ↑22 kwie 2017, 20:43Czy jest ktoś na tym forum co zamawiał kodiaqa w listopadzie czy w grudniu i dalej czeka na auto? Jeżeli jeszcze nie odebraliście to jakie macie terminy produkcji? Ja zamówienie pierwszy tydz.grudnia prod miała być 17 tydzień, a teraz sie przesuwa na 23 tydz.Jak tak dalej pójdzie to moge sie nie doczekać. A jak u Was?