Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
mitchell
- Samochód: Skoda Kodiaq 1.4 TSI 150KM DSG Style
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Cena będzie zgodna z ofertą handlową, która jest wiążąca. Jeśli nic się po 14 nie zmieniało, to i oferta nie może ulec zmianie.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Cena powinna obowiązywać z dnia zakupu, chyba że mocno zmieniasz konfigurację - tutaj jest 50/50 
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
-
marecki_jg
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI
Dzis rano odwiedziłem salon żeby domowic jeszcze dodatki i dopytac o termin. Przy dacie produkcji widnialo FF - w zwiazku z przejsciem zamowienia na rok modelowy 2018. Podobno takie zamowienia musza ponownie "przeklikac" w salonie, sprawdzajac czy wszystkie opcje sa aktualne w nowym roku modelowym ( bo np. wszystkie pakiety business nie beda juz w nim dostepne, Infotainment na 3 lata tez nie). Chcialem domowic Business I, ale dla 2018 już sie nie dalo. "Nowy" cennik dotyczy jeszcze roku modelowego 2017, a podobno istnieje juz cennik dotyczacy 2018 tylko jeszcze nie jest ogolnodostepny.
Po poludniu dostalem jeszcze telefon z salonu, ze termin wskoczyl na 31 tydzien (zamowienie 13 marca). Swoja drogą ciekawe czy to przeklikanie pozwolilo na zdefiniowanie terminu, a moze to czysty przypadek ze akurat dzis wskoczyl...
Po poludniu dostalem jeszcze telefon z salonu, ze termin wskoczyl na 31 tydzien (zamowienie 13 marca). Swoja drogą ciekawe czy to przeklikanie pozwolilo na zdefiniowanie terminu, a moze to czysty przypadek ze akurat dzis wskoczyl...
No właśnie u mnie też jest FF, wczoraj byłem w salonie i powiedzieli mi, że dadzą znać jak tylko termin wskoczy..ale skoro tobie dzisiaj wskoczył to jutro dzwonię się dowiedzieć..
-
frutis13
- Samochód: KODIAQ 2.0 TDI 140kW Style
Dziś ponownie dostałem telefon z salonu. Okazało się że termin produkcji przeskoczył z 21 tygodnia na 20ty i taki już pozostanie bo zamówienie się zmroziło. Dumałem jeszcze nad zmianą koloru na czarny ale tym sposobem mam ten dylemat już z głowy..
Mam także potwierdzenie, że auto będzie na felgach Triglav w kolorze "black metalik".. Zobaczymy czy dotrzymają słowa..
Mam także potwierdzenie, że auto będzie na felgach Triglav w kolorze "black metalik".. Zobaczymy czy dotrzymają słowa..
prosiłeś o nie? Czy dostales takei w ramach Style?frutis13 pisze: ↑20 kwie 2017, 22:53Dziś ponownie dostałem telefon z salonu. Okazało się że termin produkcji przeskoczył z 21 tygodnia na 20ty i taki już pozostanie bo zamówienie się zmroziło. Dumałem jeszcze nad zmianą koloru na czarny ale tym sposobem mam ten dylemat już z głowy..
-
Mefju
- Samochód: Kodiaq 2.0 tdi 140 KW
Uff. Z blisko tygodniowym opóźnieniem bo miał byx tydzien 15 a jest 16 i to końcówka, pojawił sie w systemie jako gotowy... Nowa data do zapamiętania - 21.04.2017 urodziny Kodiaqa.
Ciekawe ile transport bedzie trwał...
Ciekawe ile transport bedzie trwał...
-
mitchell
- Samochód: Skoda Kodiaq 1.4 TSI 150KM DSG Style
Gratulacje. W przeciągu dwóch tygodni powinien być do odbioru.
Doczekałem się w końcu jakiegoś terminu. 34 tydzień, zamówienie z 3.03