Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Rafał, co kupiłeś?
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
No przecież juz pisał, że Tucsona. Nawet pokazał zdjęcia swojego auta obok Kodiaqa.
-
frutis13
- Samochód: KODIAQ 2.0 TDI 140kW Style
Doczekałem się dzisiaj telefonu od dilera.. Co prawda dalej nie wiedzą co wstrzymuje auto do produkcji, ale moje zamówienie cudownie powróciło do systemu, z tym że z 18-go tygodnia wyleciało na 21...

-
krzysiek
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI Style 190 KM + troche bajerów
A moje zginelo z systemu
bylo na 19 tygodniu zobaczymy co bedzie po powrocie
-
mitchell
- Samochód: Skoda Kodiaq 1.4 TSI 150KM DSG Style
A ja się właśnie dowiedziałem, że moje zamówienie jest już zamrożone. Produkcja w 18 tygodniu
Jeśli Czech nie nawiedzi trzęsienie ziemi, nic się nie obsunie w transporcie do importera i dealera, to od zamówienia do odbioru minie ok. 10 tygodni. Bardzo miło zaskakujący wynik, choć z pełną świadomością przyczyniłem się do niego rezygnując ze wszystkich wydłużających produkcję dodatków, które były znane dealerowi w momencie zamawiania.
-
Rafał
- Samochód: 2.0 tsi lava blue
ja też dziś dowiedziałem się o zamrożeniu terminu na 19 tydzień. zamówienie złożone 17.02 czyli 12 tygodni od zamówienia
-
Mefju
- Samochód: Kodiaq 2.0 tdi 140 KW
A ja mam ból... zamówienie zamrożone na 15 tydzien... ciagle nie zrobione. A jest środek 16. tygodnia 
Ja dzisiaj byłem w salonie domówić dwa dodatki i zapytałem o orientacyjną datę produkcji..po sprawdzeniu przez kierownika otrzymałem informację, że ze względu na zmianę roku modelowego wszystko się pozmieniało a moje auto nie ma daty tylko jest przy nim informacja FF..ciekawe co to może oznaczać..
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Od 14 kwietnia są nowe (wyższe) ceny. Dostaniecie samochód jeszcze sprzed podwyżki?
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Poinformowano mnie że ceny poszły do góry ale powiedziano mi również, że mam szczęście że zamówiłem wcześniej bo cena zostaje stara..