NIE [ROZWIĄZANY] Problem z usługami online
NIE [ROZWIĄZANY] Problem z usługami online
Hejka. Temat się wyciszył. Jednak nie oznacza to ze wszystko działa poprawnie. 
- michalmiko
- Samochód: Kodiaq Style 4x4 2.0 TSI Lava Blue 244KM/431Nm
Re: NIE [ROZWIĄZANY] Problem z usługami online
Temat się wyciszył, bo już wszyscy są zmęczeni tym tematem (w sensie ile można czekać na naprawę usterki przez producenta)
U mnie nie działa 58 dni.
Wiecie co zauważyłem? Zawsze gdy sprzątam Kodiaqa i mam włączone radio, to już pod koniec odpłaca mi się komunikatem o słabym akumulatorze, a następnie jak nie odpalę od razu silnika, to wyskakuje jednorazowo błąd systemu SOS
ZAWSZE 
Wiecie co zauważyłem? Zawsze gdy sprzątam Kodiaqa i mam włączone radio, to już pod koniec odpłaca mi się komunikatem o słabym akumulatorze, a następnie jak nie odpalę od razu silnika, to wyskakuje jednorazowo błąd systemu SOS
może jest też związek ,że po opłaceniu abonamentu na następny rok przestaje działać ( u mnie dopiero 8 dni ) 
- stingerA6
- Samochód: Bardzo Mocarny Wagon - prawie Kodiaq
"Forum to nie agencja towarzyska.....wszystkim nie dogodzimy"
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."
masz szczęście
, u mnie też do tej pory działało prawie non stop a teraz przestało, na szczęście Skoda ma wyjść z twarzą z tego i mają przedłużać abonamenty o 3 miesiące w ramach rekompensaty (trzeba się tylko zgłosić i podać do nich email na który zarejestrowane jest auto) , widać przedobrzyli bo jak na razie czytam ,że tylko Skody to dotknęło
-
RobKos
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 190KM Style DSG 4x4
Niech lepiej Skoda pochwali się, kiedy wreszcie rozwiążą ten problem, bo zaraz 3 miesiące prolongaty to będzie za mało:)
Ostatnio zmieniony 26 maja 2019, 20:18 przez RobKos, łącznie zmieniany 1 raz.
-
OnlineMalenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
poszukałem w sieci i znalazłem poradę aby wyjąć bezpiecznik od numeru alarmowego i tablicy rozdzielczej , wyjąłem (skasowało zegar i przebieg dzienny) a po przejechaniu kilometra "pinezka" wróciła i dane Skoda Connect - na razie wszystko ładnie wczytuje , nie łapie o co chodzi bo tyle jest teorii że się gubię ( SOS świeciło na zielono i komunikatu nie było )
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
To jest ten sam myk zwany restartem akumulatorowym tylko w wersji bardziej light 
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
- michalmiko
- Samochód: Kodiaq Style 4x4 2.0 TSI Lava Blue 244KM/431Nm
Vibor mógłbyś zrobić fotkę który to bezpiecznik? W instrukcji te bezpieczniki są na opak opisane i nie chciałbym odłączyć nie ten. Na długo go wyciągnąłeś? Masz może linka do tego wpisu gdzie to znalazłeś?Vibor pisze: ↑26 maja 2019, 18:54poszukałem w sieci i znalazłem poradę aby wyjąć bezpiecznik od numeru alarmowego i tablicy rozdzielczej , wyjąłem (skasowało zegar i przebieg dzienny) a po przejechaniu kilometra "pinezka" wróciła i dane Skoda Connect - na razie wszystko ładnie wczytuje , nie łapie o co chodzi bo tyle jest teorii że się gubię ( SOS świeciło na zielono i komunikatu nie było )