Zawieszenie adaptacyjne w Skodzie
Re: Zawieszenie adaptacyjne w Skodzie
podbije temat - czy można przypisać tryb indywidualny do spersonalizowanego kluczyka? Chciałbym mieć na starcie Individual a nie Normal.
-
D10ni
- Samochód: GunMetal Sportline 2.0TDI 190KM
Zależy od rocznika. Ja mam z końcówki 2018 i już tego nie mam . Po wyłączeniu i ponownym uruchomieniu samochodu zawsze mam normal i muszę wyklikać individual. Wcześniejsze (nie wiem do którego miesiąca 2018) zachowują w pamięci.
O ile mi wiadomo nikomu jeszcze się nie udało dojść gdzie to można zakodować / przywrócić z VSCD czy OBDEleven.
@Eldar cała nadzieja w Tobie
O ile mi wiadomo nikomu jeszcze się nie udało dojść gdzie to można zakodować / przywrócić z VSCD czy OBDEleven.
@Eldar cała nadzieja w Tobie
Zadowolny z GunMetal Sportline 
-
JED
- Samochód: BMW X1 + Kodiaq 2.0 TDI L&K
Przerazaja mnie takie radosne tworczosci producentow, ktorzy "poprawiaja" cos, co dobrze dziala i ma sens.
Najpiekniejszy Laurin & Klement w PL. 
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Ja się przeklikuję trybem off-road na Indywidual.D10ni pisze: ↑10 kwie 2019, 14:07Zależy od rocznika. Ja mam z końcówki 2018 i już tego nie mam . Po wyłączeniu i ponownym uruchomieniu samochodu zawsze mam normal i muszę wyklikać individual. Wcześniejsze (nie wiem do którego miesiąca 2018) zachowują w pamięci.
@Eldar cała nadzieja w Tobie![]()
Dwa szybkie kliknięcia jednym guziczkiem.
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
-
JED
No OK, ale po co w takim razie jest personalizacja?
To moze dopytam przy okazji:
czy otwarcie auta roznymi kluczykami, skutkuje automatycznym przestawieniem fotela dla ustawien wlasciwych dla danego kluczyka?
Rozumiem, ze stacje radiowe i inne preferencje tak?
To moze dopytam przy okazji:
czy otwarcie auta roznymi kluczykami, skutkuje automatycznym przestawieniem fotela dla ustawien wlasciwych dla danego kluczyka?
Rozumiem, ze stacje radiowe i inne preferencje tak?
-
D10ni
- Samochód: GunMetal Sportline 2.0TDI 190KM
Tak, jeżeli masz personalizację i trzeci kluczyk to tak to działa. Kto pierwszy podejdzie ze swoim kuczykiem tego ustawienia są po wejściu. Można też nie wyłączając silnika w infotainmencie jednym kliknięciem zmienić kierowcę. Jak potwierdzisz to wszystko się przestawi na innego kierowcę. Łącznie z ostatnio wybranym źródłem mediów, stacjami, kolorami i konfiguracją VC.
Zadowolny z GunMetal Sportline 
-
JED
I o to chodzi!
Szkoda, ze kierownica nie jest elektryczna, bo to tez moze wymagac zmiany przy innym ustawieniu fotela...
Szkoda, ze kierownica nie jest elektryczna, bo to tez moze wymagac zmiany przy innym ustawieniu fotela...