Rabaty przy kupnie Kodiaqa
Re: Rabaty przy kupnie Kodiaqa
O jeju ale walka.
Zamawiałem 2.0 TSI w poł marca, dostawa auta w lipcu, przy konfiguracji za 159000 dostałem 13600 rabatu czyli 8,55 %
Zamawiałem 2.0 TSI w poł marca, dostawa auta w lipcu, przy konfiguracji za 159000 dostałem 13600 rabatu czyli 8,55 %
Czy ktoś z Was słyszał, że można zrezygnować z darmowego pakietu przeglądów i dzięki temu wyszarpać lepszy rabat??
Dziś mój znajomy w jednym z salonów dostał taką propozycję, jak powiedział, że to auto w sumie nie będzie robiło zbyt dużego przebiegu więc być może nawet nie zawita do salonu przez dwa lata gwarancyjne, a potem to i tak będzie odwiedzał swojego mechanika.
Dziś mój znajomy w jednym z salonów dostał taką propozycję, jak powiedział, że to auto w sumie nie będzie robiło zbyt dużego przebiegu więc być może nawet nie zawita do salonu przez dwa lata gwarancyjne, a potem to i tak będzie odwiedzał swojego mechanika.
Niektórzy dealerzy tak robią. Spotkałem się z tym np. w przypadku superbów i cena szła o 2tyś w dół.miro.t pisze: ↑12 kwie 2017, 22:34Czy ktoś z Was słyszał, że można zrezygnować z darmowego pakietu przeglądów i dzięki temu wyszarpać lepszy rabat??
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
-
rafalhtc
- Samochód: Hyundai Tucson 2017| 1.6 GDI | Comfort + Navi
Mi tysiąc dawali dodatkowy
Ja dostałem 6% - zamówienie w lutym.