Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
U mnie termin znów przesunięty ... zamówienie 1.10.2018 ... w chwili obecnej wskazano termin produkcji na koniec maja (1.5tsi) ...ziarno nadziei zasiane przez dilera, ale nie wnikałam na jakiej podstawie, ze tym razem przesunięcie może jeszcze nastąpić, ale już ostatecznie i to wstecz ...czyli no koniec kwietnia/początek maja... czekałam pół roku poczekam i dwa miesiące ... innego nie chce widzieć na oczy 
Ja ma ten sam termin co ty.
2 połowa kwietnia do odebrania.
- stingerA6
- Samochód: Bardzo Mocarny Wagon - prawie Kodiaq
No cóż, po odkorkowaniu WLTP wyglądało na uporanie się producenta z problemem. Niestety popyt robi swoje i znów zauważalny robi się problem z czasem realizacji zamówienia. Na dziś zauważalne są obsuwy z dostawą 1.5 tsi
"Forum to nie agencja towarzyska.....wszystkim nie dogodzimy"
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."
A dostawy 2.0tsi to juz całkiem ichnie ma.
Ja mam auto już „zamrożone” w systemie i ostateczny termin to 14 tydz wiec jeszcze o tydzień się wydłużyło ... jakoś to wytrzymam .. ale całkowity czas oczekiwania będzie 11 miesięcy wiec bardzo słabo......
@Frytek114 Ja to ide chyba na rekord na tym forum z czasem oczekiwania
zamówienie złożone 25 luty 2019 , 140kW style dodatki VC , webasto , hak elek , 5 os , szary steel ,szyby , fresh , kilka pierdółek mam potwierdzenie 14 tydzien roku czyli pierwszy tydzien kwietnia , dzis chciałem zrobić jakąś zmiane i termin już zamrożony na produkcje , dealer podobno wykazał sie mocnym zaangażowaniem w termin (ale czy tak było? nie będę rozmyślał tak przyjąłem jak usłyszałem
zobaczymy czy dotrwa to w tej formie do realizacji ...
zobaczymy czy dotrwa to w tej formie do realizacji ...
gust frajera jest nieodgadniony ! 
GLINIAK To bardzo szybko będziesz miał.
oby sie to potwierdziło
, może dlatego że "negocjacje" cenowe nie zarżneły mojegoi dealera i miał ochote powalczyć ...zależało mu
gust frajera jest nieodgadniony ! 
-
Michał_Wawa
- Samochód: Kodiaq
Nie wierz w te dealerskie opowieści o postaraniu się, to lipa. Jeżeli się naprawdę potwierdzi tak szybki termin odbioru to tylko dlatego, że coś przypadkiem tak się złożyło. Ale dealer będzie bohatera zgrywał.
Pozdrawiam,
Michał
Michał