Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

Tego to chyba nie idzie sobie dobrać, a nie wiem jaka jest w standardzie w L&K, muszę sprawdzić.Malenstwo8 pisze:Też mam jasne, ale do velvetu czarne i obowiązkowo czarna podsufitka.
W Style nie szło, ale bardzo żałowałem, bo gdyby była taka opcja, to pewnie bym miał od razu
Pisałem Ci już na k.pl że jasne wnętrze (w skórze) jest bezproblemowe w użytkowaniu, bo wykładzina podłogi, czy bagażnik i tak są ciemne, wręcz pokusiłbym się o stwierdzenie że w tym jasnym wnętrzu mniej widać brud niż w czarnym. Jasna jest tylko tapicerka siedzeń, dół deski, tunel środkowy i trochę elementów na drzwiach. Więc wybieraj co Ci się podoba.
Podgrzewane są i kanapa i plecy. Skrajne czyli te po bokach. Nie jest podgrzewane środkowe miejsce. Regulacja podgrzewania trzystopniowaborek pisze: ↑03 kwie 2019, 21:50Nie znalazłem tematu o podgrzewanych fotelach, więc piszę tutaj bo też zamawiam L&K. Na jakiej zasadzie działa podgrzewanie tylnej kanapy, mam rozumieć że podgrzewają się skrajne boki kanapy a pod tyłkiem i plecami nic?
Jakoś cieżko mi sobie to wyobrazić, no i sens takiego podgrzewania...