Trzeba bylo brac Jimniaka
https://autokult.pl/32906,dramat-suzuki ... -ponad-rok
Jak widać nie tylko Skoda ma problem z popularnością
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
D10ni
- Samochód: GunMetal Sportline 2.0TDI 190KM
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
To akurat totalnie inna bajka. Jak ktoś się interesował, mógł w grudniu zapisać się na czerwcową dostawę. Dokładnie było wiadomo ile kiedy i ile sztuk będzie. I w przeciwieństwie do Kodiaq to nie "masówa". Z drugiej strony to auto nie nadaje się do niczego sensownego poza wyglądaniem jak miniaturka gelendy. W teren nowego szkoda, na miasto miejsca co najwyżej dla dwóch osób i zakupy, ale ciaśniej niż w starej fabii. W trasę totalnie się nie nadaje. Tylko ładnie wygląda.
Zadowolny z GunMetal Sportline 
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Bardzo ładny. Gratulacje. Jednak Sportline w białym kolorze, też wygląda fajnie. Style nie wyobrażam sobie u mnie w innym kolorze niż biały. Po roku ciągle uważam, że mu bardzo pasuje, co do Sportline, to nie byłe pewny, ale teraz widzę, że świetnie mu w białym
(
@Adammm, pół roku przy TSI 2.0 się czeka by dostać wiadomość że trzeba jeszcze pół roku poczekać.
Tez białego Sportline zamówiłem, niestety dopiero pierwsze 7 miesięcy czekania za mną.
cześć.
Jak sądzicie, jak często zdarza się, że po pół roku czekania, dostajesz informację, że trzeba czekać kolejne pół?
ile znacie takich przypadków?
Jak sądzicie, jak często zdarza się, że po pół roku czekania, dostajesz informację, że trzeba czekać kolejne pół?
ile znacie takich przypadków?
Ja znam swój taki, ale nie jestem sam jak tu czytałem.
Dokładnie, ja tez mam taka sytuacje.....
-
Kris
- Samochód: BMW e39 M5, Kodiaq 2.0TSI 4x4 DSG,
Po pol roku czekania ... wlasciwie to od czerwca minelo ponad pol roku
mam info ze kodiaq jest juz gotowy I ma byc w ciagu tygodnia - dwoch u dilera, I chyba do momentu jak go nie odbiore to raczej nie uwierze ze juz jest gotowy
-
coolnba
- Samochód: Kodiaq Style 2.0 TDI 150 KM 4x4 DSG-7
Pół roku to taki praktycznie jak nie masz fuksa standard mój zamawiałem w czerwcu odbierałem w Listopadzie , ale czekanie rok to ja bym chciał jakieś opcje w gratisie chociażby trochę akcesoriów