A kiedy złożyłaś zamówienie ?agnes pisze: ↑06 kwie 2017, 17:49Ewidentnie się ruszyło, dzisiaj dostałam informację o "zamrożeniu" zamówienia i terminie produkcyjnym na 17 tydzień.
Najlepszy, jaki do tej pory miałam. Cieszę się niezmiernie![]()
![]()
![]()
Nie traćcie ducha, u mnie wszystko szło, jak po grudzie (najpierw długo nie miałam żadnego terminu, potem 48, 18, 21), a i handlowiec nie był nadmiernym optymistą (a może nie chciał składać obietnic bez pokrycia). Ostatecznie jest całkiem dobrze...
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
DO developer
Wychodzi na czas oczekiwania 15 tygodni. Ja zamówiłem 13 marca, mam na czerwiec, więc podobnie 15 tygodni.
Teraz jednak czeka się (podobno) znacznie dłużej.
Teraz jednak czeka się (podobno) znacznie dłużej.
DO developer
Zdecydowanie wpływacie dziś na poprawę nastroju!!!! zamówiony na początku lutego, ale brak wieści o terminie...
Zamówiony 30 marca. Termin produkcji to 20 tydzień. Musialem prosić o przesunięcie na minimum 27.. Potrzebuje odbior dopiero we wrześniu...
Gdzie zamawiałeś?
Zapraszam na mojego bloga ogrodniczego: www.rosnij.pl
-
krzysiek
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI Style 190 KM + troche bajerów
Tylko pozazdrościć takiej zmiany ja mialem 30 tydzien przy zamowieniu z 9 lutego a obecnie zniknal tydzien produkcji z systemu oby pojawil sie z mila niespodzanka 
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Gratulacje agnes! Z foteli nie zrezygnowałaś?
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum!