Oj człowieku, to jest temat tabu. Kupno Kodiaqa to jak kupno Bentleya, wpłacić trzeba zaliczkę i zapomnieć a nie durne pytania zadawać. Firma nie przewidziała, że ktoś na świecie będzie chciał wywalić swe ciężko zarobione pieniądze na ich model ! Płacisz i milcz! A nie durne pytania kiedy będzie. No kiedyś może będzie. ..,krzysztofknesz pisze: ↑27 paź 2018, 14:17Witam wszystkich, jestem tu nowy.
Czytam i czytam i czy ktoś konkretnie może mi napisać ile czekaliście w ostatnim czasie na autko?
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
Michał_Wawa
- Samochód: Kodiaq
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Pozdrawiam,
Michał
Michał
-
Michał_Wawa
- Samochód: Kodiaq
Ja kupię chetnie Kodiaqa. No chyba że Seat da sensowne ceny. Wtedy papa Skoda
Ok. Normalma miła rozmowa
Ok. Normalma miła rozmowa
Pozdrawiam,
Michał
Michał
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Optymistyczny diler
2-3 miesiące. Na Karoqa powiedzieli mi wczoraj 9 miesięcy i to po znajomości z zaprzyjaźnionego salonu. Zapytałem z ciekawości o Kodiaqa - to samo 
-
coolnba
- Samochód: Kodiaq Style 2.0 TDI 150 KM 4x4 DSG-7
Hehe mi tam w centrum skoda Poznań od razu powiedzieli koniec listopada poczatek grudnia jak w czerwcu zamawiałem i wygląda że się wywiążą narazie
Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka
kolego zamawiałeś przed przerwą w produkcji i zmianie MY.
ja zamawiałem połowa sierpnia
i teoretycznie odbiór tak jak Ty. teoretycznie
ważne haka specyfikacja
ja ON 190 KM. style 4x4 dsg
-
krzysztofknesz
- Samochód: Vw
Słuchaj, grzecznie zapytałem, i nie zadaję durnych pytań, zaś ty durnie odpowiadasz ,wiec z łaski swojej nie odzywaj się jak nie masz nic sensownego do powiedzeniaMichał_Wawa pisze: ↑27 paź 2018, 14:57Oj człowieku, to jest temat tabu. Kupno Kodiaqa to jak kupno Bentleya, wpłacić trzeba zaliczkę i zapomnieć a nie durne pytania zadawać. Firma nie przewidziała, że ktoś na świecie będzie chciał wywalić swe ciężko zarobione pieniądze na ich model ! Płacisz i milcz! A nie durne pytania kiedy będzie. No kiedyś może będzie. ..,krzysztofknesz pisze: ↑27 paź 2018, 14:17Witam wszystkich, jestem tu nowy.
Czytam i czytam i czy ktoś konkretnie może mi napisać ile czekaliście w ostatnim czasie na autko?
Ostatnio zmieniony 28 paź 2018, 9:22 przez krzysztofknesz, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Panowie, wyluzujcie.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
-
coolnba
- Samochód: Kodiaq Style 2.0 TDI 150 KM 4x4 DSG-7
To fakt style 4x4 on 150km dsg z hakiem i pakietem fresh i asystentamiNikon-N1 pisze:kolego zamawiałeś przed przerwą w produkcji i zmianie MY.coolnba pisze: ↑27 paź 2018, 20:39Hehe mi tam w centrum skoda Poznań od razu powiedzieli koniec listopada poczatek grudnia jak w czerwcu zamawiałem i wygląda że się wywiążą narazieNikon-N1 pisze: no to błyskawica
ja w połowie sierpnia i jeszcze czekam
ja zamawiałem połowa sierpnia
i teoretycznie odbiór tak jak Ty. teoretycznie
ważne haka specyfikacja
ja ON 190 KM. style 4x4 dsg
-
krzysztofknesz
- Samochód: Vw
Jasne, jasne, ja jestem spokojny, choć nie ukrywam, że irytują mnie takie odpowiedzi.
Osobiście jestem posiadaczem VW Phaetona, i tam na forum nie spotka się nikt z takim hamstwem czy durnymi odpowiedziami, każdy pomaga. Tutaj coś czuję , że nic z tego nie będzie.
Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż