A czuvrabat na doesla 8 tys. zł bedzie utrzymany ?
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
coolnba
- Samochód: Kodiaq Style 2.0 TDI 150 KM 4x4 DSG-7
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Raczej nie bo wyliczalem Superba na firmę dla siostry i już handlowiec powiedział mi że importer już się z tego wycofał . Chyba że mam nie aktualne informacje .
Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka
Nie do końca sie zgodzę. Ja zamawiałem na początku września i juz jest wyprodukowany. Czeka na homologacje. Wydaje się ze wszystko zależało od szczęścia oraz (wyposażenie, silnik itp)michalmiko pisze: ↑13 paź 2018, 11:20Ja zamawiałem w popowie kwietnia, odbierałem w połowie lipca. Dużo osób wtedy miało podobnie z czasem oczekiwania. Spóźniliście się z zamówieniami o dwa miesiąceWtedy jakoś to szybciej szło w fabryce, jeszcze zalapalem się na MY2018
![]()
-
coolnba
Oraz handlowca i jak dużą sieć salonów ma dealer.wmbodzio3 pisze:Nie do końca sie zgodzę. Ja zamawiałem na początku września i juz jest wyprodukowany. Czeka na homologacje. Wydaje się ze wszystko zależało od szczęścia oraz (wyposażenie, silnik itp)michalmiko pisze: ↑13 paź 2018, 11:20Ja zamawiałem w popowie kwietnia, odbierałem w połowie lipca. Dużo osób wtedy miało podobnie z czasem oczekiwania. Spóźniliście się z zamówieniami o dwa miesiąceWtedy jakoś to szybciej szło w fabryce, jeszcze zalapalem się na MY2018
![]()
Jeśli to okaże sie prawdą to różnica dla diesla będzie min 10 tys. (zależne od wersji wyposażenia). Wydaję się, że jeśli komuś nie wytrzymają warunków to powinien ich zaskarżyć. Noedopusczalne jest czekanie kilka miesięcy na samochód i jeszcze dostać taką podwyżkę. Za to czekanoe powinna być obniżka bądź dodatkowe wyposażenie za free
- stingerA6
- Samochód: Bardzo Mocarny Wagon - prawie Kodiaq
Rabatu na diesla nie ma już od dwóch tygodni
"Forum to nie agencja towarzyska.....wszystkim nie dogodzimy"
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Pewnie wyprzedali nadwyżkę powstałą w stosunku do benzyny.
No tak, tylko pytabie jest takie, czy rabat otrzymujemy podczas zamawiania (tak powinno być) , czy popiero wtedy gdy auto jest wyprodukowane i dostarczone do salonu w czasie obowiązywania rabatu...?
-
coolnba
No zamówienie podpisujesz na jakąś kwotę która jest z rabatem teoretyczniewmbodzio3 pisze:No tak, tylko pytabie jest takie, czy rabat otrzymujemy podczas zamawiania (tak powinno być) , czy popiero wtedy gdy auto jest wyprodukowane i dostarczone do salonu w czasie obowiązywania rabatu...?
No tak, skoro tak jest to dlaczego osoby, ktorym nie produkują auta w tym roku(a przypominam, że zamawiały z rabatem i starych cenach za wyposażenie) dostają info, że cena nie zostanie utrzymana....?????